Видео книги от Милена Маат

Тук можете да разгледате всички налични Видео Книги от Милена Маат.
Част от видео книгите са записани по време на изявите на живо на Милена Маат, а други са част от серии живи видео книги.

* За да закупите видео книга, е нужно да имате регистрация в сайта.
Ако имате затруднения при закупуване на видео книгите, моля използвайте секцията ‘Често Задавани Въпроси’ по-долу или се свържете с нас за допълнително съдействие.

Най-нови Видео Книги

Безплатни Видео Книги

Серия живи видео книги „Мистичен Опит“

Серия живи видео книги „Медитации“

Имате въпрос? Ние сме насреща! Вижте някои от често задаваните към нас въпроси:

Коя е Милена Маат?

Прочетете повече за Милена Маат – Дзен учител на новото време тук.

Какво са видео книги?

Видео книгите от Милена Маат, са живи, видео, практически-насочени ‘книги’, които се разгръщат във вас след всяко гледане. Те имат за цел да добавят нещо повече към сетивата и разбирането на предаденото от Дзен учителя на новото време Милена Маат, от нормалните писмени книги. Целта им е да запаметят енергията предавана от Милена Маат по време на записване и по този начин всеки закупил жива видео книга да успее да отключи всичко което тя е закодирала вътре. За повече въпроси относно как живите видео книги работят за вас, се свържете с нас.

Какви практики предлага Милена Маат?

Можете да видите всички активни практики, или курсове, предлагани от Милена Маат в менюто Практики отгоре. Следете началната страница на сайта, както и Инстаграм и Фейсбук за активните кампании за записване за предстоящи групови практики с ограничен брой места.

Как да си закупя ВИДЕО КНИГА ?

За да закупите видео книга, трябва да си изберете книга и да натиснете бутона КУПИ.

Бутона КУПИ ще ви прати в нова страница наречена КОШНИЦА. В тази страница можете да видите всичките избрани продукти до момента.

Можете да изберете да платите продуктите които вече сте избрали или да добавите още ВИДЕО КНИГИ и ПРАКТИКИ и след това да ги заплатите. 

В случай че решите да заплатите книгата то моля изберете – ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА.
Това ще ви препрати в нова станица – КАСА.

Там е нужно да попълните своите данни и да изберете метод на плащане.

Ако вече сте регистрирани и влезли в сайта ( през меню МОЯТ АКАУНТ -> ВХОД ) тогава данните ви ще бъдат попълнени за повечето полета.

Ако не сте влезли в сайта или не сте регистрирани, тогава ще трябва да попълните данните си и да добавите парола. Така автоматично ще ви бъде създаден потребителски акаунт за сайта. Така ще можете след успешното плащане, да влезете в сайта milenamaat.com с ИМЕЙЛА който сте попълнили и ПАРОЛАТА която сте задали при плащане.

Книгите които сте закупи можете да достъпите след като влезете в сайта през менюто – МОЯТ АКАУНТ -> ВХОД и след това изберете МОЯТ АКАУНТ -> МОИТЕ ВИДЕО КНИГИ

Не виждате отговора на вашия въпрос? Изпратете ни съобщение:

Запишете се за newsletter-a на Милена Маат за нови видео книги и предстоящи събития!