Записване - Мъжка алхимична годишна практика - Присъствие на мъж с Милена Маат

Разберете повече

%

От местата за сезон 2024 на практиката вече са заети!

Вдъхновени сме да споделим, че входът за груповата алхимична практика „Присъствие Мъж“ водена от Милена Маат отваря врати за записване за новият сезон 2024-2025.

 

Практиката “Присъствие Мъж” е практика само за мъже. Може да се озадачите, защо жена води мъжка група и това е резонен въпрос. Милена Маат притежава качества, които са основополагащи за мъжката натура – качества като: лидество, чест, благородство, доблест, отстояване, сила, класа, предприемачество нюх и други. В същото време живее качествената си Женска природата. Тази комбинация дава на мъжа шанс да се обогати от двата аспекта едновременно.

Практиката е насочена към спецификите на проявената и непроявената мъжка енергия. Разглежда се в конкретика и дълбочина къде тя се проявява и къде я запушваме.

Изследват се архетиповете на мъжа на практика в ежедневния живот чрез казуси от партньорските взаимоотношения, бизнес живота и личното творчество и други наши таланти. Практиката е за мъже, които търсят цялостност и присъствие във всички аспекти на мъжкото си проявление. Ако усещате, че това е за вас сте поканени да се присъедините.

 

Други теми, които се изследват през мъжкото начало: 

Светлина и сянка
Манипулация Жертва
Архeтипове
Алхимична сватба
Майсторство на илюзията
Андроген
Просветление, присъствие и осъзнатост в настоящият момент
Практика в ежедневния живот
Осъзната тантра сексуалност.

 

За да се запишете, условието е да сте мъж и да имате желание да осъзнаете по-дълбоко вашата природа. Форматът е годишен и в началото на всяка година се дава възможност за включване на нови участници. Сесиите се провеждат веднъж месечно (Август има почивка), в събота от 19:00 до 21:00 часа. Всяка сесия се води от Милена Маат, на живо, чрез приложение за онлайн видеоконференции. По време на сесиите, всеки от участниците има право на определено индивидуално време, съобразено с динамиката на групата. Годишният формат позволява реализирането на процеси, които се разгръщат по време на всички сесиите. Това се подпомага и от активната фейсбук група, която участниците могат да ползват през цялата година, като поставят там свои въпроси и осъзнавания. 

След кандидатстване за практиката, получавате 10-минутна безплатна сесия с Милена Маат, за да уточните готовността си за включване в курса. 

За предстоящия сезон свободните места са малко, а срокът за записване е до 14.02.2024 г. 

Практиката е един от многото пътища за просветление, които можем да изберем. Да минем през Мъжката ни природа може да се окаже нашият пряк път. Изберете вашия и не забравяйте здравословните си съмнения.

 

Записването става през лично съобщение до официалната страница Милена Маат за уговорка на десетминутна среща онлайн с Милена Маат  за да се види готовността на кандидата за алхимичната практика,  както и да зададе своите въпроси и да получи повече информация по темата.

    Цена: 440 лева на месец с ДДС – заплащането се извършва преди всяка сесия или за цялата година.

     

      Процесът по записване е следният:

      1. Попълнете формата

      Попълнете формата за записване отдолу или ни позвънете на телефон +359895614903. 
      Ако до няколко дни не получите отговор на емайла си или на посочените методи за връза със вас, моля свържете се с нас. Използвайте страничката контакти.

      2. Кратка среща с Милена Маат

      Ще се свържем с вас и ще уточним дата за кратка 10 минутна онлайн среща-интервю с Милена Маат, за да се определи вашата готовност на практиката. Както и да зададете вашите въпроси.

      3. Потвърждение за записване

      При одобрение от Милена Маат за включването ви в алхимичната практика  ще бъдете включени в затворен форум в който ще получите допълнителна информация за деня на първото събитие.

      За Милена Маат

      Видео Книги

      Свържете се с нас

      Научете повече за практиките „Индивидуално и Бизнес Развитие“ с Милена Маат