Групово Живо Живеене Поклонение – 15.08.2019

лв.500.00

Това еднодневно групово Живо Живеене – Поклонение е посветено на живота и чудотворната енергия на покровителя на България Свети Иван Рилски. Това е денят на един от най-големите Християнски празници - Голяма Богородица и три дни преди денят на Иван Рилски - 18-ти Август.

Ще започнем нашето поклонение с посещение на Оброчището „Свети Иван Рилски” до село Гърбино, община Кюстендил. Според преданието тази пещера е била обитавана от Свети Иван Рилски малко след като светецът се отдал на служба на Бога. Самата пещера представлява скално оброчище още от тракийско време и носи силната енергия на отдадеността на Светеца и на всички хора отправяли своите молитви към Бог през хилядолетията.

На обяд ще спрем за кратка почивка и обяд в предварително избран ресторант. Ще продължим пътуването си с посещение на последния дом на светеца – пещерата и параклиса на Св. Иван Рилски над Рилски манастир.

Ще завършим деня в София, с езотерична кинопрожекция на предварително избран филм, през който всеки ще получи нагледен отговор на свои въпроси.

В тази групова практика Милена дискутира със всеки участник теми, актуални както за всеки поотделно, така и за всички като ЕДНО ЦЯЛО. Посетените енергийни места подпомагат процесите на всички а чрез групата, всеки човек по лесно разбира за свои дълбоки проблеми, свързани с нашата човешка същност. Подпомага се реализацията на професиите, връзките и семействата на участниците, като се осветляват основни положения, в които всеки един участник се намира по време на случването на живата практика.

Практиката се състои от медитации на всяко от сакралните места, беседи и забавления. Преминава в радостта от това да проявяваш себе си и да еволюираш всеки миг, всеки час.

Тази групова практика се препоръчва да се комбинира с индивидуална консултация за бизнес развитие и/или индивидуално живо живеене с Милена Маат.

Моля, посетете събитието със здравословно съмнение и готовност за реални факти!

Телефон за допълнителна информация:+35929060958.

Ще получите инструкции относно логистиката и пътуването при успешно регистриране.

Цената е за самата езотерична практика - живо живеене, разходите по пътуването и храната се поемат лично от всеки участник.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Групово Живо Живеене Поклонение – 15.08.2019”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *