Записване - Женска алхимична годишна практика - Присъствие на жена с Милена Маат

Разберете повече

%

От местата за сезон 2024 на практиката вече са заети!

Груповата алхимична практика “Присъствие на Жена” водена от Милена Маат отваря врати за записване за новият сезон 2024-2025. 

За предстоящия сезон свободните места са само 5, а срокът за записване е до 28.02.2024 г. 

Форматът е годишен като в началото на всяка година се дава възможност за включване на нови участници. За да се запишете, условието е да сте жена, да имате желание да осъзнаете по-дълбоко Женската си същност и присъствие и да сте готова неочаквано да Ви стане по-добре в тази ви роля. В курса се работи активно за съзнателен начин на живот и присъствие в настоящия момент. Той е път към достигане на Андрогена вътре в нас, като се минава през Жената и нейните специфики, Светлина и Сянка, също и осъзнатата тантра сексуалност. Работи се активно с жертвената манипулация, както и други капани, които поставяме пред себе си и околните по пътя си на развитие. “Страничните ефекти” резултат от дълбоката вътрешна работа на участничките не остават незабелязани – отваря се на ново ниво женската красота, усеща се автентичното й ухание и хармонията, която единствено Жената може да създаде. 

Сесиите се провеждат веднъж месечно (Август има почивка), в четвъртък от 19:00 до 21:00 часа. По време на сесиите, всяка от участничките има право на определено индивидуално време, съобразено с динамиката на групата. Годишният формат позволява реализирането на процеси, които се разгръщат в продължение на всички сесии. Това се подпомага и от затворена фейсбук група, която участничките могат да ползват през цялата година, като поставят там свои въпроси и осъзнавания. Всяка сесия се води от Милена Маат, на живо, чрез приложение за онлайн видеоконференции.

     Теми:

    • Специфики на проявена и непроявена женска енергия.
    • Светлина и сянка
    • Манипулация Жертва
    • Архетипове
    • Алхимична сватба
    • Майсторство на илюзията
    • Андроген
    • Просветление, присъствие и осъзнатост в настоящият момент
    • Практика в ежедневния живот
    • Осъзната тантра сексуалност.

    Практиката е един от многото пътища за просветление, които можем да изберем. Да минем през Жената е нашият път напряко. Изберете вашия и не забравяйте здравословната си доза съмнение. 

    Цена: 440 лева на месец с ДДС – заплащането се извършва преди всяка сесия или за цялата година.

      Процесът по записване е следният:

      1. Попълнете формата

      Попълнете формата за записване отдолу или ни позвънете на телефон +359895614903. Крайна дата за попълване на формата е 28 Февруари 2024г.
      Ако до няколко дни не получите отговор на емайла си или на посочените методи за връза със вас, моля свържете се с нас. Използвайте страничката контакти.

      2. Кратка среща с Милена Маат

      Ще се свържем с вас и ще уточним дата за кратка 10 минутна онлайн среща-интервю с Милена Маат, за да се определи вашата готовност на практиката. Както и да зададете вашите въпроси.

      3. Потвърждение за записване

      При одобрение от Милена Маат за включването ви в алхимичната практика  ще бъдете включени в затворен форум в който ще получите допълнителна информация за деня на първото събитие.

      За Милена Маат

      Видео Книги

      Свържете се с нас

      Научете повече за практиките “Индивидуално и Бизнес Развитие” с Милена Маат