“Мамо, тати, чуваш ли ме?“  

практически онлайн курс
воден от МИЛЕНА МААТ

 

  • Ако сте на пътя на своето желание да станете родител,
  • Ако срещате трудности, свързани със зачеване и бременност,
  • Ако вече сте родител и се чувствате неуверени в тази нова роля,
  • Ако вашето дете има специфика, поради която ви е нужно да го чувате и усещате по-добре,
  • Ако то преминава през състояния, които не разбирате,
  • Ако виждате у него дарба или талант, които не сте сигурни как да подкрепите,
  • Ако просто търсите начин да подобрите връзката родител-дете, независимо в коя от двете роли сте, то тогава тази практика е за вас!
“Мамо, тати, чуваш ли ме?” е онлайн групова практика, водена от Милена Маат с продължителност 1 месец. Тя обхваща в дълбочина въпроси и теми, свързани с отношенията между родител и дете като разглежда тази основополагаща връзка по начин, който води участника към себеопознаване и хармония. Работи се за осъзнаване на състоянието едновременно да си “родител на децата си” и “дете на родителите си”, давайки възможност на всеки да види и съзнателно да промени програми, които носи в себе си. Участниците в курса получават знания и практически умения, с които по фин и щадящ начин да подкрепят семейството си, помагайки първо на самите себе си.
Алхимичната практика се сътои от две части.
Първата част на онлайн практиката “Мамо, тати, чуваш ли ме?” стартира на 1.11.2023 до 30.11.2023 г. и е насочена към настоящи и бъдещи родители, семейства, които срещат трудности при зачеване или бременност, родители на деца със специфично или проблемно поведение, родители на талантливи деца, родители на тийнейджъри, както и за хора от всякаква възраст, които искат да хармонизират отношенията със своите родители. Подходяща е за всеки, който работи осъзнато за това да възстанови мрежата в семейството си, там, където тя се къса като вътрешно и външно общуване.
Практиката е с продължителност от 1 месец, като онлайн сесиите се провеждат 2 пъти в седмицата, всяка по 1,5 астрономически часа. В процеса на работа участниците ще могат да ползват затворена Facebook група (форум), в който да споделят въпроси, осъзнавания и опит, които водещата, както и всички участници, ще имат възможност да коментират и надграждат. Така курсът ще се разгръща ежедневно, през целия период на практиката.
Втората част на практиката ще се проведе през Март 2024-та година и включва срещи и онлайн и на живо заедно с децата. Може да участвате само в първата част. За втората част се изисква да сте преминали първата част. Може да се запишат и двамата родители.
Цената на човек за участие за един месец е: 2000лв с ДДС.
Записването става като попълните формата под текста, като пишете лично съобщение на официалната страница на Милена Маат или позвъните на телефона на сайта. След записването си ще получите информация за заплащането или може да ползвате бутона под текста.
Краен срок 15 дни преди стартирането на практиката.
В практиката са включени две места със свободен вход без такса. Може да ги ползвате ако ви е необходимо сега, като кандидаствате за тях.
За водещия:
Милена Маат е Дзен учител на новото време. Тя е Мастър на Тантра, Алхимия и Трансмутация на Ума с над 40-годишна практика. Обучавана е в различни страни в тайни школи с вътрешно знание. Притежава бакалавърски и магистърски степени с икономическа, социална и здравна насоченост. Тя е лектор и водещ на индивидуални и групови курсове и медитации, майстор е в осъзнаването и разграничаването на реалността и илюзията. Работата ѝ се състои в провеждането на различни практики със семейна, социална, психологическа и бизнес предназначеност. Поради специфичната ѝ връзка с децата, физически и телепатично, Милена работи с много родители като част от различни програми. Създател и водещ е на мастър алхимични практики, както и на специална програма „Живо живеене“, в която всеки се пробужда да живее в радост, любов, изобилие и лекота, така както и за каквото е създаден от Бог, партнирайки на едно велико съзнание, наречено ЛЮБОВ.

 

Мамо Тати Чуваш Ли Ме!

Запишете се