Милена Mаат Дзен учител на новото време

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕДНО РАЗЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО

ТОВА Е ВХОДЪТ

Готови ли сте за СРЕЩА, СПОМЕН, ПРИКЛЮЧЕНИЕ?
Навлизате в пътя към себе си, такива каквито сте избрали да бъдете.
Вече сте различни, дори и да не го осъзнавате напълно.
Тук ще се срещнете с един уникален по рода си Човек и Учител. Ще научите за нейната дългогодишна и настояща работа и учениците му.
Полюшвани от думите, със сигурност вече усещате светлината….
Тази СВЕТЛИНА, която ще донесе една радостна промяна, покой на духа и знание за пътя на СЪРЦЕТО.
Тук ще се срещнете със самите вас, такива каквито се познавате и едновременно не се познавате.
Ще преоткриете ЛЮБОВТА си и начина, по който пребивавате ТУК и СЕГА.
Тук, ще се натъкнетe на някои липсващи ви парчета от пъзела, върху който работите в момента и с наслада ще ги сложите обратно на мястото им.
Във вас ще разцъфти цветето на ДОБРОТО, за да ‘опраши’ други цветя и заедно да оставят следа.

Вижте се с Милена Маат

Милена Маат организира по няколко групови събития на живо онлайн всяка година, но нейният основен начин на работа е чрез онлайн индивидуални практики или в групови мастерклас практики. Запишете се за индивидуална онлайн сесия с Милена Маат.

За Милена Маат

Милена Маат Дзен учител на новото време Тя е Мастър на Тантра, Алхимия и Трансмутация на Ума. Има над 40-годишна практика, обучавана е в различни страни в тайни школи с вътрешно знание.
Притежава бакалавърски и магистърски степени с икономическа, социална и здравна насоченост. Тя е лектор и водещ на индивидуални и групови курсове и медитации.
Милена Маат е майстор в осъзнаването и разграничаването на реалността и илюзията. Работата й се състои в провеждането на различни практики със социална, психологическа и бизнес предназначеност.
Милена Маат е човек на изкуството и хората описват нейната харизматичност като отличителна. Тя е от онези хора, които вдъхновяват с начина, по който се обличат, с начина по който говорят, с начина по който пият кафето си, забавляват се и живеят, с усмивката и личността си.
Тя е човек-път, от който лъха вяра, любов и аромат на истински, непринуден живот.
Милена Маат е ръководител на Агенция за звездни Таланти „МААТ“, както и на Академия за личностно развитие и езотерична духовност „Кондора-Мелхезедек“.
Създател и водещ е на специална програма „Живо живеене“, в която всеки се пробужда да живее в радост, любов, изобилие и лекота,. Така както и за каквото е създаден от Бог, партнирайки на едно велико съзнание наречено ЛЮБОВ.

„.. Вдъхновение, олицетворение на пълноценен и щастлив живот. Така работи Милена МААТ и така провокира и всички около нея да живеят. Когато съм в досег с нея сякаш общувам с хиляди същества..“

Аглика Николова

Практикува с Милена Маат от 2014г.

„..Промяната зависи единствено от нас самите, но да имаш до себе си Учител, водач, който да те насочва в твоя собствен път, да ти дава вяра, да те вдъхновява, подкрепя и обича – това е истинска благословия. Това е моето усещане за Милена МААТ – благословия..“

Петя Иванова

Практикува с Милена Маат от 2012г.

„Практиките с Милена Маат са промяна на много дълбоко ниво. Тя те води към теб самият. Страховете избледняват в нейно присъствие и имаш смелост да махнеш илюзията в която живееш. Тя ти показва какво всъщност си и какво правиш реално. Как това се отразява на теб самият и как на всички около теб. сичко това става с разговор и смях докато си похапвате. Често можеш да срещнеш най-големите си страхове с усмивка и да решиш да ги промениш. Тя отваря вратата и ти показва по-лекият начин, а ти решаваш за себе си какво избираш. Промяната която се случва за минути и часове. Тръгваш си лек и променен, благодарен и обичащ себе си.“

Николай Иглев

{

“ Лек, красив и свободен е сапунения мехур сътворен от усмивката на едно дете… и смелостта му.. „

– Милена Маат

 

Запишете се за курс "Живо Живеене" с Милена Маат в Сицилия 2021г

Какво казват хората за работата си с Милена Maat?

Индивидуалните програми с Милена Маат са истинско вълшебство, което променя съществуващата реалност още щом си запишеш час.

Сякаш Вселената веднага разбира,че си взел решение за това, живота ти да поеме нова посока и то е в синхрон с плана, който е определила душата преди да дойде в този живот.

Златка Петрова

Работя с Милена от 6 месеца. Много се радвам, че я срещнах. Kарала съм 2 курса практическа осъзнатост, както и 1 седмичен. Отделно съм ходила на медитации и няколко пъти на посещения в къщата й.
Тя ми помогна да се справя с чувството си за вина, като ми каза, че всеки път когато усетя подобно чувство веднага трябва да го заменя с действие.

Също така ми помага да видя различните гледни точки на дадено нещо. Научи ме да съм благодарна за нещата, които са се случили и да си вадя поука от всяко събитие.

Научи ме да живея през сърцето, защото до преди това бях робот, който правеше всичко през мозъка. Научи ме да ценя хората около мен и че никой с нищо не ми е длъжен, защото до преди това мислех, че хората живеят заради мен едва ли не.

Калина Стоянова<br />

Работя с Милена Mаат от повече от 7 години. За това време съм посетила толкова много медитации и курсове при нея, че няма как да ги преброя. Посещавала съм практики и на други духовни хора и те са прекрасни, но за себе си съм установила, че за истинска дълбока духовна работа, на мен ми трябва някой, който реално да ме провокира, а Милена е точно това – уникален по рода си истински играч-провокатор през Духа, който не спира да ме изненадва – къде през смях, купон и забавления, къде дълбоко насериозно, винаги успява да напипа и най-неудобно скритите от мен самата истини, което тотално ме променя. Откакто работя с нея се чувствам в пъти по-свободна, по-щастлива, по-любяща и по-истински свързана със себе си. Научих се да приемам себе си такава, каквато съм, да се обичам и да не се съдя, а напротив – да разбирам всяко свое проявление в живота на какво се дължи и да реша дали искам съзнателно да го променя или пък не.
Доля Новачкова

Благодаря на Милена Маат за цялата любов, красота и жизнен импулс, които ми предаде. За мен е чест, гордост и истинска привилегия да се срещна с нея в самото начало на живота си. След нея имам вътрешна отговорност и потребност да споделям лекота, радост, щастие, красота и любов на всичко около мен. Духът е тук в материята. Говоря за истински състояния в ежедневието. Чудесата са факт тук и сега. Не намирам нужните думи, за да опиша какво чуствам. То е отвъд думите за смелчаци и сърцати хора. Посещавал съм индивидуални часове, медитации, практиките Алхимия на съзнанието, Тантра за мъже, Майсторство на илюзията, Ясновидство, Таланти и професионализъм и други. Предстои ми Живо живеене, за което нямам търпение. Такива възможности се срещат рядко в един човешки живот. Благодаря ти, Милена Маат, за уникалността, която видях в себе си и другите. За още дълго съвместно партниране по пътя навътре и безкрайни забавления!
Джо Гюров

Преживяванията ми свързани с Милена започнаха преди малко повече от година. Приемам я за моя духовен учител, духовна майка, духовен приятел. Посещавам Медитациите за проявление и просветление, като това беше и първата ми среща с нея. След всяка медитация, всичко се променя. Парченцата от пъзела се нареждат по невероятен начин. Вселената започва да твори. Изключително благодарна съм, че имам честта да я познавам!

Имали сме и индивидуални срещи на живо, както и онлайн. Винаги очаквам с нетърпение срещите ми с нея. Те са вълшебни и прекрасни, защото когато човек усеща Любовта, той няма нужда от друго. Милена е живо чудо. Връзката, която усещам с нея е връзката с първоизточника на вселенската Мъдрост, Любов и Истина!

Чувствам се много благо мислейки за нея или виждайки се с нея или сънувайки я. Тези моменти са ми много ценни и съкровени. Любими са ми, защото ми напомнят: „София, не си сама на таз Земя“…

Винаги съм имала чувството, че хората около мен не ме разбират напълно, но тя ме разбира винаги, тя ме разбира, повече отколкото аз се разбирам. Много ми е помогнала и много я обичам и искам да бъде щастлива!

София Вълчева

Всички практики са били за мен уникално полезни и приятни, което е рядкост като съчетание, повярвайте ми.
Величка Маринова

Вдъхновение, олицетворение на пълноценен и щастлив живот. Така работи Милена МААТ и така провокира и всички около нея да живеят. Когато съм в досег с нея сякаш общувам с хиляди същества.

Познаваме се с нея почти 4 години. В началото посетих общи медитации и една индивидуална среща с Милена, които се състояха в Копенхаген, Дания. Истината е че получих един страхотен подарък за 25тия си рожден ден от Елина Чешмеджиева. Тя ми каза: “ако искаш ще ти запиша час, Милена ми е помогнала в много аспекти от моя живот.” Аз не бях много сигурна какво ще ми се случи, но си записах час точно на 25 годишнината ми. В този момент тъкмо ми беше криво и много ми липсваше България и родни неща.
В началото си мислех че всичко ми е наред и някак всички аспекти, които не ми бяха удобни да видя за себе си – обръщах глава на другата страна и се правех че ги няма. Бях се затворила и от прекалено раздаване. Преди това бях решила, че всички са ми длъжни, че аз съм давала и сега е време да получавам. Общо взето не беше много приятно да се седи дълго около мен. Милена видя обаче какво съм вътре, независимо какво показвах и го извади отново на бял свят. Показа ми как да изразявам човека пълнокръвно, как да живея жената с главно Ж без да се страхувам от това.
Открих страшно много приятели и съмишленици, който също като мен се учат да живеят в любов и радост. Естестевено успехът на начинанието е променлив, но пътят по който тръгнах след като се запознах с Милена МААТ е един осъзнат път.
Път, в който все още се уча да приемам и да не поставям под въпрос волята Божия и шегите на съдбата както и да ценя всяка малка частица, която чрез Милена МААТ съм успяла да преоткрия и разбера по-добре самата себе си.
Курсовете Алхимия, тантра за жени и Живите живеения са тези който продължават да разлистват пластовете в мен и да ми дават възможността да се потапям все по-дълбоко и по-дълбоко в себе си, в тази любов която е вътре в нас и която аз лично бях много дълго време уплашена да призная че я има. Милена ме учи да обичам и уважавам всяка своя част във физически и емоционален аспект. Границите са там където сами си ги поставяме и Милена винаги успява да провокира и да ми покаже, че граници няма.
Учи ме да разширявам съзнанието си и да се обичам както и да обичам странностите и предизвикателствата на живота, през личен пример за това колко щастлив може да човек. .. Благодаря ти Мими, че те има, че Елина ни запозна и че от както те познавам нищо вече не е същото. . Благодаря на Бог, че ме дари с този дар да те срещна.

Аглика Николова

Искам да се обърна към всички хора – мъже и жени, които са решили, че вече са „остаряли“, че на тяхната възраст не може вече да им се случи нещо вълнуващо и потъват в спомени за минали времена, младост и „отминало щастие“.
Скъпи приятели, аз съм жена на 60 години и в работата си с Милена Маат осъзнах, че Животът е такъв, какъвто го виждаш и усещаш ти самият!!! Ако го виждаш и живееш отворен и необременен от клишета, готов да приемеш и да се насладиш на цялата радост, щастие без да отвръщаш поглед и без да си казваш “ Оооо, това вече не е за мен!“, ще усетиш и изживееш още много радост, любов, споделеност и каквото си готов да си дадеш! След преминатото до момента „обучение“ с Милена, знам със 100% сигурност, че „млад“ е състояние на духа и няма нищо общо с възрастта! Просто Милена ти показва, че „възраст“ няма!!! Ограниченията си ги поставяме ние самите! Благодаря от сърце на Милена Маат, за тези осъзнавания и за свободата да си позволявам все повече да се разширявам и да си позволявам все повече от нещата, за които душата ми продължава да копнее!
Поклон! Обичам я, тази жена! а първи път се срещнах с Милена Маат през месец юни 2013-та година. Приятелка ме заведе на медитация. А веднага след това се присъединих към нещо, което с днешна дата бихме нарекли Живо Живеене на път! Посетихме долината на тракийските царе, в Странджа се поклонихме на Бастед, посетихме Беглиг таш … и така започнах редовно да посещавам медитации, да записвам индивидуални часове и поне два или три седмични курса. След това, започна нов етап, при който се оформиха различни тематични групови курсове – за любовта, финансите. посещавах ги редовно. Пътуванията из страната продължаваха – Мадара, Петрич, Златолист – при преподобна Стойна, Рупите – при баба Ванга, Земенския манастир… сигурно пропускам нещо… Имам поне два бизнес курса, пет живи живеения – в офиса на Три уши и на морето заедно с още един партньор, две индивидуални в Сиракуза и едно в Алби. Посещавала съм и Медитациите за проявление и просветление, Компютри и квантова реалност, Алхимия на съзнанието, Тантра творяща енергия за жени, Енергийна вирусология..
Съвсем съзнателно не описвам въздействието на всяко взаимодействие с Милена Маат по отделно, защото с днешна дата ми абсолютно невъзможно да кажа „Това в мен се промени, благодарение на този курс!“ Различните практики с нея толкова силно се преплитат и работят заедно, като въздействие вътре в мен, че не мога да ги разгранича и определя, кой курс за какво е повлиял в по-висока степен! Парадоксално е, но след курс за финанси, са ми се случвали прекрасни неща в любовен план …За мен, важното е, че съм все повече себе си, все по-свободна, обичаща, творяща и разливаща Божествената енергия и любов, която преминава през Милена, се предава на всички, които работят с нея и всичко това се случва в лекота, закачки, забавление!!
Благодаря на Бог, че се срещнах с Милена Маат! Трудно е да се опише с думи, защото тя не е „духовен учител“ в шаблонния, общоприет смисъл. Лина каза нещо много сладко в интервюто си – „Ти си моят път към мене!!!“ Много точно казано!
Аракси Мухибян

Познавам и имам честта да работя с Милена Маат от 2012 година. Тогава, в началото не я наричах мой учител. Посещавах индивидуални часове и я наричах просто Милена. С времето обаче, разбрах че тази дама не е ПРОСТО Милена, тя е много повече от само Милена, тя е най-чистият и светъл човек, до когото аз или някой от моето обкръжение някога се е докосвал, като казвам докосвал даже не визирам физическа среща, а просто присъствие,енергия в пространството. Практиките на Милена са уникални, отличителни и несравними с каквито и да е курсове, медитации или срещи.. Тя е земна и неземна, близка и едновременно далечна. И е ПРОСТО Милена с усмивката в очите и вятъра в косите, „вятъра, които просто минава оттук, но не за да разроши косите ти…“ Думите й са страници, които разпечатваш с дни, месеци години, но са изказвани по начин, по който ако ушите не са чули, то сърцето е запомнило!
В началото не наричах Милена МААТ мой учител, но колкото повече практики минавах с групата и индивидуално с Милена, нямаше как да не го направя. Отдаваме значение и почит на нашите начални учители, последвалите ги в средното образование, на академиците в университета, на учителите по езици, компютри и тн.. Дадох си сметка, че Милена за мен е всичките тях в едно за моето духовно и социално развитие, за проявата ми като човек/Човек и като жена в обкръжаващата ми среда.
Помощта на Милена за мен се изразява най-вече в изясняването на това какво искаме от себе си, какъв живот искаме и най-важното какво ни пречи да го реализираме. Често пъти ние сами си поставяме ограниченията и препятствията към случването на нещата и живота, който искаме да живеем. Обучението във всички практики на Милена МААТ е свързано именно с разбирането и елиминирането на нашите „препъни камъни“ по пътя към желаното.
Най-приятното е, че благодарение на огромния опит, професионализъм и изключителната същност на Милена всичко това става в безопасна среда, чрез подрепата не само на самата нея, но и на много партньори, които срещаме благодарение на нея. За да стигнем до това ние самите да станем достатъчно силни, да се подкрепим и да застанем зад своето АЗ и да поемем юздите на живота, които мечтаем да живеем. Милена Маат е мой учител по живеене на живот пълен с възможности всеки миг, на живот зареден с красота, на ЖИВОТА, чиято формула е, че всяко нещо във Вселената търси ЛЮБОВ.
Диана Милева

Искам да започна с това, че при първата ми среща с Миленка (индивидуален час) смятах, че всички хора са черни, че аз съм бяла, че те са лоши, а аз добрата. действителност нещата стояха по коренно различен начин- аз бях черна отвътре, негативните енергии се бяха вплели дълбоко в мен, а хората.. те просто бяха мое отражение. Не виждах радост в света, не исках да чуя и за любов (без значение от вида й), наранявах себе си както физически, така и психически, не можех да простя на себе си, нито на околните.. в целия си блясък го играех просто една жертва. В момента, който разговорът ни с Миленка започна, тя изкара на яве всичките ми страхове , но в процеса на моето първично отричане, тя ми помогна някак си да ги сдъвча, да ги приема, да ги превърна в сила, дори в този момент да не го асимилирах…
Излязох от стаята гола, свалила всичките маски, “дрехи”, тежести което естествено си беше доста шокиращо, защото трябваше да преглътна егото си и да призная реалността, да призная себе си пред мен самата.С всеки изминал ден аз обличах “дрехите”, които не само ми бяха удобни, а и топли. Нейните послания постоянно ме връхлитаха и бяха моето “оръжие” в моментите, които ми беше трудно да запазя баланса. Успях да започна някакъв контакт с баща ми, да изпитвам любов към него, да изпитам любов към всичко и всички, без да очаквам нещо в замяна. Имах менструални проблеми идваше ми през 8 месеца, но след срещата ни и това влезе в нормалния си ритъм.
Пуснах да си отидат хора, които дълго време бяха нищо повече от енергийни вампири, нещо, което до преди срещата ми с нея, не осъзнавах.
Дълго време мина до втората ни среща(живо живеене) време през, което се родих отново и като малко дете се наслаждавах на всяка една “игра”. Живото живеене беше като една приказка, Миленка ми даваше отговори на въпроси, които се бяха вплели дълбоко в съзнанието ми, без дори да ги задавам. Тези 24 часа прекарани с нея(юли месец 2018) доведоха и продължават да водят до толкова ситуации, хора, проблясъци, които ме човъркат там, където съм объркана, за да мога да поема в правилната посока и да не позволявам нещо негативно да ме докосне .
Пример за една такава среща е с един дядо в автобуса, който ме побутна за ръката с думите: “ ела, седни тук до мен”, а по-късно в продължение на 40 мин пътуване той ми каза: “нали знаеш, че всичко е любов, едно кученце да си вземеш трябва да го гледаш, едно цвете, трябва да го поливаш.. всичко има нужда от любов”… след разговора ни аз бях едновременно шокирана и грееща от щастие с една усмивка, защото знаех каква е причината да комуникирам с този човек.
Това, което Миленка ми даде и дава е нещо, което тотално променя представите ти- докосваш се до вътрешния си глас, до осъзнатото живеене, добиваш смелостта да изразиш себе си, без да се притесняаш дали ще си недоразбран, учиш се да обичаш себе си и да обичаш околните, учиш се ти самия да бъдеш любов. Едно от най-хубавите неща е, че ти показва корена на проблема, различни пътища, но самия ти си избираш по кой от всички да поемеш. Благодарна съм и винаги ще бъда благодарна, че животът ме срещна с един, едновременно прекрасен човек и невероятен духовен учител.
Анелия Маслинкова

Думите не стигат, за да опишат работата ми с Милена Маат. Прескачаш във времето за минути и часове. Учи те да бъдеш себе си и да не се криеш зад другите. Дава ти увереност, сила и самочувствие в себе си и в делата, които правиш или искаш да направиш.
Познавам Милена от 2014, тогава за пръв път се запознахме на живо, въпреки че имахме срещи преди на сън, без да се познаваме лично. Първия курс, който направих беше седмичен. След него аз се промених, започнах да се радвам на живота и да изпитвам наслада от това което правя.
Отворих се към света. Преди този курс бях се затворила в черупка, която никой не давах да разчупи. След първия ми курс, сама поисках да я разчупя и да се усмихна на света. След това направих още няколко седмични курса, които ми помогнаха да видя нещата от друга гледна точка. Да изляза извън себе си и да се погледна отстрани, обективно и без осъждане. Това което прави Милена, помага ти да видиш себе си, такъв какъвто си – без заобиколки и без никакъв упрек. Спомням си какво ми каза веднъж: „Това си ти, не казвам че е лошо или добро, ти сама ще решиш какво искаш да си от тук нататък.“.
След поредица от седмични курсове имах нужда да се кача на следващото ниво – това беше живото живеене. Може би щяха да ми трябват години, а може би и цял живот, за да осъзная нещата, които разбрах само за три дни на морето. Този курс промени живота ми. Той е безценен. След този курс, живота ми тръгна в друга посока.
Помогна ми да открия себе си, да отстоявам нещата, които искам и да се боря за тях. Беше, като нова начало за мен, чувствах се все едно до сега бях живяла някой друг живот. След като видях, действието на първия курс, последваха още няколко курса живо живеене. Всеки един от тях те вдига едно ниво нагоре в познанието за себе си и живота около нас.
Особено голяма подкрепа получих миналата година след катастрофата, която преживях. Бях съкрушена от това, което ми се случи и това как изглеждах. Мими тогава ми подаде ръка, както и всички хора от форума. Накара ме да погледна случващото се от друг ъгъл, показа ми че неща не са толкова черни, колкото си мисля, не са и нито бели.
Милена успя да ме искра от тъмното място където доброволно се бях настинала и то само за една вечеря време. Тя е като магьосница.
И сега няколко думи за екипната работа или груповите курсове и медитации, Те са толкова освобождаващи, вдъхновяващи и пречистващи. Сякаш всички ние ставаме едно цяло, по-силни, по-леки и Мими ни води напред и нагоре.
А тантричните курсове, те са разтърсващи. В началото беше само удоволствие, но с времето курсът става различен, по-дълбок. Започнаха да се раждат толкова много бебета около мен. Малки човечета, които идват на този свят, красиви, нежни и любящи. Сега вече знам, че скоро и аз ще получа възможността и щастието да създам нов живот.
Благодаря ти Мими за магията, която правиш и нас. Не бих искала да си представям живота си без теб. Благодаря!

 

Виктория Саксанова<br />