Индивидуално и Бизнес Развитие с Милена Маат

Запишете се за индивидуална срещаВижте всички практики

Какво са практиките за Индивидуално Развитие с Милена Маат?

Записвайки се на практика за Индивидуално Развитие, вие започвате едно от най-вълнуващите пътувания към вашата вътрешна вселена. Още от първата сесия ще разберете колко дълбок е този океан от знания.
С всяка сесия ще разглеждате една или повече глави от ‘книгата’ на вашият живот.

Индивидуалното развитие е практика, която ви дава възможността да работите със себе си осъзнато и да видите цялата картина от много по- висша гледна точка. Независимо в каква ситуация се намирате на този етап във вашият живот, работата с Милена Маат ще освети и най-скритите ъгли на нашето съзнание и ще ви покаже възможности, които могат да променят вашата реалност сега, за да бъдете в такава,  в която сте щастливи.
Енергиите, които слизат по време на тази практика са индивидуални за човекът, който се е записал,и специално за тези части от живота му, които имат най-спешна нужда от пренареждане. Курсът започва да работи веднага след като се запишете,  защото така потвърждавате вашето желание, да настъпи промяна във вашият живот. Бъдете готови да имате също и изпитания, които ще ви покажат процентът на желанието ви за работа със себе си на високо ниво.Този курс подрежда всички части във вас, за да може да живеете в хармония.
Според степента на вашето осъзнаване, може да настъпят много промени още след първата сесия с Милена Маат. Не винаги ще разберете на всички нива информацията, която получавате, когато работите с Милена Маат, а причината за това е защото тепърва ще изграждате сетивата, с които да я преработите.Тя работи с вас на много дълбоки нива, които се разгръщат във времето и ви служат, а вие ги разбирате на по-късен етап от вашият живот, когато сетивата ви за осъзнаване се отварят в момент в който сте готови, за да ги разберете. Всяка сесия с Милена Маат работи с вас астрално, и се допълва със следващите сесии. Натрупаното знание седи във вас като капсула на времето, която се отваря в моментите, в които натрупате капацитета да отворите и следващите по-дълбоки нива. С отварянето на по-дълбоки нива, вие ще разбирате курсовете на следващото ниво.
Тази практика подпомага да се променят действащите програми в подсъзнанието на човека и неговото енергийно поле, с които всеки сам се възпрепятства и не си позволява да живее в радост и лекота.

Всяка сесия протича с интензитета, на който сте готов, но също така е и едновременно забавна и лека, за да може в хармония да разберете по-големите аспекти на вашата индивидуалност, без да изпитвате страх.

Когато навлиза в следващите фази на енергийното си развитие, но съзнанието ви не е подготвено за предстоящите стъпки, може да настъпи паника, страх, болка и страдание.. За да може този процес да е благоприятен за вас, е хубаво да се обърнете към някой професионалист в областта, който да ви покаже тези стъпки, и да ви научи как да преминете хармонично. Много хора, описват сесиите с Милена Маат като “ Среща с просветленото си Аз”. По време на практиката “Индивидуално Развитие, вие ще имате възможността да видите  различните аспекти на вашето Его, но от много по-просветлен ъгъл, също така, причината за сегашното ви състояние и най-важното, кои са действията, които можете да предприемете, за да промените това.

Човекът е сложен организъм, и когато една част от него се променя, другите се пренареждат към промяната и започват да работят в синхрон. Променяйки личен свят, вие пренареждане автоматично и други части от вашият професионален и здравословен свят. Винаги работата с Милена Маат на дадена част, пренарежда при хората още много други части от тях, съвсем различни от техните представи като например проблем с репродуктивно здраве, намиране на подходящ партньор в личен план или преоткриване на сегашният ви партньор, подобряване на външността, израстване в кариерата, откриване на нов талант, подобряване на взаимоотношенията с ваши роднини и т.н
За това практиката “Индивидуално развитие” не ви лимитира само с едно нещо, над което да работите, а по-скоро ви дава възможност да работите с всички ваши аспекти, дори тези, за които не подозирате още, че съществуват.
Променяйки вашата индивидуалност, автоматично променяте и вашето обкръжение.Вашето отношение към хората около вас, както и тяхното към вас стават коренно различни и по-леки. Вибрирайки с нова честота, вие привличате и нови подобни хора във вашето обкръжение, които да ви партнират.
Индивидуалното развитие е практика, която ви помага да се преоткриете и да се разберете по-добре, да се цените и обичате, но най-вече съзнателно да станете сценариста на вашият живот, без да се страхувате. Учи ви да се радвате на живота и да изпитвате наслада от това, което правите.

Какво са практиките за Професионално и Бизнес Развитие с Милена Маат?

В тази практика се сливат духовното и материята, за да може да разберете и осъзнаете правенето на бизнес, но по-много по-различен начин от този, по които сте живели досега. Независимо дали сте уважаван бизнесмен или тепърва градите вашата кариера, с тази практика имате възможността да развивате бизнес като истински творец, по много осъзнат и дълбок начин. Практиката Бизнес Развитие се препоръчва, на хора които имат смелостта да превърнат тяхната бизнес идеята в реален и работещ бизнес. Освен развитието на вашият бизнес, се засяга и вашето отношение към партньорството, парите и любовта ви.

Човекът е сложен организъм, и когато една част от него се променя, другите се пренареждат към промяната и започват да работят в синхрон. Променяйки вашият бизнес свят, вие пренареждане автоматично и други части от вашият личен и здравословен свят. Винаги работата с Милена Маат на тема бизнес и пари пренарежда при хората още много други части от нас, съвсем различни от нашите представи като например проблем с репродуктивно здраве, намиране на подходящ партньор в личен план, подобряване на външността и т.н.

Този курс ви помага да развиете партньорство и професионализъм съчетан с личен живот и позволение за щастие. Така Милена Маат ви учи на правенето на бизнес през сърцето а не през ума. Да сътворите цялостно усещане за творчество, реализация, проекти, пари, любов, секс и още нещо.

С тази практика ще можете да надникнете алхимично до всеки атом на вашият бизнес.
Всяка следваща практика отваря по-дълбоки нива на осъзнаване и допълва предишните.

Записвайки се на тази практика, трябва да бъдете готови за провокации по много интересни и нестандартни начини.

Ще се научите да боравите с всеки инструмент във вашето ежедневие. Всяко нещо, което ни е дадено от Бог като инструмент за развитие и осъзнатост, то вече съществува около нас.

Курсовете за Бизнес Развитие са насочени главно към отваряне на сетивата, с които да видим, че всичко, което ни трябва е вече около нас. Отваряйки осъзнато тези сетива, ние се учим да разпознаваме инструментите около нас и да ги използваме. Когато не осъзнаваме съществуването на тези инструменти, и изпитваме страх от тях, и така, ние вместо да ги използваме ги саботираме.

Ако всяка една наша постъпка и всяка мисъл в ежедневието произлиза от любов, но не тази любов, която познаваме, а по-дълбока излизаща от непознати дълбини, би могла да промени целият ни живот.

В този практичен курс се засяга най-важното – страха на човек от материята, от парите, както и самосаботажа и страха да имаме или пък да нямаме. Също така спасителството или жертвените енергии. Както и подценяването на хората около нас или надценяването им, което е аналогично и на това, което е  в нас.
За да имате явен паричен проблем, това означава, че вашето отношение към парите е тотално сбъркано. И ако не обърнете внимание на време на този проблем, той с времето ще става по-голям, по-сериозен и все по-трудно преодолим.
Тъй като живеем в реалност, в която парите са нашата обменна единица, и за да си набавим необходимите ресурси за живот, ние няма как да игнорираме съществуването им, напротив, трябва да сме сигурни, че имаме достатъчно, за да сме щастливи и задоволени. Когато има липса на ресурси, нашите мисли постоянно се насочват в страхът, че не са достатъчни.

Много хора изпитват съзнателен и подсъзнателен страх, че парите или успеха  в творчеството ще ги обърка. Хранейки този страх, те си създават много сериозни финансови проблеми. И тъй като всяка частица в нас е свързана, така и проблемите с финансите рефлектират веднага и на други части от нас. Така става заплетена мрежа от проблеми, а вие се чудите откъде ви е дошло.

Записвайки се на тази практика, трябва да бъдете готови смело да направите малко пари и да видите дали ще се объркате. Ако се объркате ще се подредите, но за това трябва да осигурите време и средства.

В началото има много нива, които можем да минем сами, но ако решим да продължим напред и да отворим съзнанието си  на много по-дълбоки алхимични нива ще ни трябва помощта на някой, който вече живее реално в следващите нива. Така той ще може да ни ги предаде скритото знание. Тези хора или се раждат съзнателни или отварят тайното знание на по-късен етап в живота си с помощта на хора, които вече го живеят.

Бизнес развитието ни е начина, по който да обичаме тялото ума и душата като едно, и съзнателно да дадем време и средства на себе си и на околните, които обичаме, за да осъзнаем в профилактика страните от нашият диамант, които не познаваме и изпитваме страх.
Бизнес развитието е начин да изследваш и опознаваш себе си през най-големия човешки страх – страха от материята. Чрез този процес, материята ни разкрива своите тайни и ние разбираме, че сърцето на материята е просто дух, който ни обича така както Бог.

Най- важното в опознаването на себе си чрез бизнес и пари е да осъзнаем думата ”комбинация”. Както доброто лечение е комбинация, така и добрия бизнес е комбинация. 

Ако ние можем да комбинираме, съчетавайки правилно алхимично отделните продукти или инструменти в нашият бизнес или в  работата в офиса, това съчетание ще образува алхимичен съюз на тяло реч и ум, и ние ще го живеем тук и сега, а то ще се умножава. Когато ние го дадем на себе си през сърцето, автоматично ще умножим този процес и ще забогатеят много хора в нашето обкръжение.Можем да споделяме с другите нещо, ако първо си го дадем на себе си.

ОБРАТНА ВРЪЗКА ОТ ПРАКТИЦИТЕ, РАБОТИЛИ С МИЛЕНА МААТ

Доля Новачкова

„Парите са особена тема, която работя с Милена от самото начало. Този курс тотално преобърна представата ми за парите, която едва тогава установих колко изначално е сгрешена. От човек непонасящ парите и смятащ ги за нещо мръсно и лошо, аз започнах малко по малко да ги ценя и уважавам, да разбирам каква уникална роля играят те в живота ни и колко всъщност го улесняват и подпомагат. В резултат на това, за няколко месеца ми увеличиха заплатата, и най-важното – преди курса бях затънала с непосилен банков кредит , нещата бяха стигнали почти до съд и аз бях много уплашена, но след курса успях да се договоря с банката и преподписах на доста по-добри условия. „

Величка Маринова

“Най-шеметния курс, уникален, астрален, по това време бях в Китай и нямахме пряка комуникация, там разбрах, че мога да усещам Учителя си и по различен начин от физическия. Осъзнах, че знанието е във всичко, просто трябва да имаш сетива и да си готов, няма нужда да отидеш на края на света и да го търсиш.”

Joe Gyurov

“Благодаря ти, Милена Маат, за уникалността, която видях в себе си и другите. За още дълго съвместно партниране по пътя навътре и безкрайни забавления!”

Златка Петрова

“какъвто и да е досег с Милена Маат автоматично започваш да получаваш редица осъзнавания за себе си, които действат на енергийно ниво и осветяват онези части, които човек сам не може да довиди.”

Аракси Мухибян

“Различните практики с нея толкова силно се преплитат и работят заедно, като въздействие вътре в мен, че не мога да ги разгранича и определя, кой курс за какво е повлиял в по-висока степен! Парадоксално е, но след курс за финанси, са ми се случвали прекрасни неща в любовен план …За мен, важното е, че съм все повече себе си, все по-свободна, обичаща, творяща и разливаща Божествената енергия и любов, която преминава през Милена, се предава на всички, които работят с нея и всичко това се случва в лекота, закачки, забавление! “

Катя Казакова

Бих описала работата си с Милена по време на курса като сериозен разговор между професионалисти. Милена говори с професионалиста у теб с уважение и респект, и съответно държи на същото отношение и у теб към нея Осъзнах как фиксирането в конкретиката ми пречи да видя цялото. По време на курса Започнах да ценя труда си и този на другите. След курса работих за приемането на парите Курса продължава да работи за мен до ден днешен. Научих, че в разговорът между бизнесмени няма голям и малък.Трябва да си толкова голям колкото другия, за да се случи обмена. Промени се и моето обкръжение след курса, около мен хората вече се отнасят с уважение към колегите си, рекламират дейността им и се подкрепят в съвместни инициативи. “

Доля Новачкова

„Подхода на  Милена при индивидуалната работа е винаги уникален и непредвидим. Някак си тя мигновено се е свързала с твоята цялостна картинка на живота в момента, която и ти самия не искаш да видиш и успява да натисне точните ти бутони, да ти даде други ъгли на ситуацията в която се намираш, да освети и най-прашните ти ъгълчета, така че да видиш. И ако искаш – да промениш! Имала съм много индивидуални часове с нея още от самото начало преди 7 години и тя винаги е успявала да намери точния подход към „моето изплашено Аз‘‘, „момичето, което не иска да порасне“, „нахаканата мацка, на която всичко й е ясно“, „нещастната жертва“ или всякакви други роли, в които съм влизала през годините.”

Златка Петрова

„Индивидуалните програми с Милена Маат са истинско вълшебство, което променя съществуващата реалност още щом си запишеш час. Сякаш Вселената веднага разбира,че си взел решение за това, живота ти да поеме нова посока и то е в синхрон с плана, който е определила душата преди да дойде в този живот.
По време на индивидуалния час, курс живо живеене или какъвто и да е досег с Милена Маат автоматично започваш да получаваш редица осъзнавания за себе си, които действат на енергийно ниво и осветяват онези части, които човек сам не може да довиди.
Познавам Милена Маат от 2011г., като в началото работихме изключително интензивно върху проблемните области на моя живот. Сега след като с нейна помощ тогавашните ми проблеми вече ги няма, посещавам програмите които към дадения момент усещам че биха ми били полезни или са ми интересни  в съответната област на живота ми.Работата с нея подпомага да се „разчупят“ действащите програми в подсъзнанието на човека и неговото енергийно поле, с което всеки сам се саботира и не си позволява да живее в лекота и радост.
И не на последно място работата с нея е забавна и човек се чувства по-лек и усеща в себе си неподозирани сили-невъзможното става възможно.” 

Катя Казакова

“Посещавала съм над 10 регламентирани индивидуални консултации.*Мога да ги нарека ” Среща с просветленото си Аз “

Виждам разголената си душа и се чувствам абсолютно обезоражена. С времето престана да ме е срам от черното в мен, което толкова грижливо си го отглеждах и си го криех Това беше моята първа среща с Милена. Изпитът беше решаващ. Радвам се, че тогава не се отказах, а продължих. Сега съм жива.
Всяка Индивидуална сесия е изненада. Няма значение какъв е въпроса, който си си задал преди да влезеш в офиса на Милена. Изведнъж пред теб лъсва истинската причина поради която си там.
Усещах, че няма къде да се скрия
Всеки път научавах доста истини за себе си и то не толкова приятни.Осъзнах какъв сценарист съм на живота си .
Научих как да трансформирам ролята на майка, която съм играла до този момент
На първата среща не можах да осъзная абсолютно нищо. Всяка следваща среща бе все по – вълнуваща.
Три дена след първата си среща с Милена осъзнах думите ѝ: „ Ти защо се правиш на жертва ?”
Всяка сесия продължаваше да работи астрално след това.
Промените, които настъпиха бяха свързани с осъзнаване на негативния аспект на егото ми
Продължавам да работя и след сесиите.
Изключително много неща се промениха с моето обкръжение. Намерих общ език с едната ми дъщеря и успях да я подкрепя в тежък за нея момент
Благодарна съм, че бях допусната да продължа.” 

Аглика Николова

“​Вдъхновение, олицетворение на пълноценен и щастлив живот. Така работи Милена МААТ и така провокира и всички около нея да живеят. Когато съм в досег с нея сякаш общувам с хиляди същества. Познаваме се с нея почти 4 години. В началото посетих общи медитации и една индивидуална среща с Милена, които се състояха в Копенхаген, Дания. Истината е че получих един страхотен подарък за 25тия си рожден ден от Елина Чешмеджиева. Тя ми каза: “ако искаш ще ти запиша час, Милена ми е помогнала в много аспекти от моя живот.” Аз не бях много сигурна какво ще ми се случи, но си записах час точно на 25 годишнината ми. В този момент тъкмо ми беше криво и много ми липсваше България и родни неща. В началото ми беше  странно и си мислех че всичко ми е наред и някак всички аспекти, които не ми бяха удобни да видя за себе си – обръщах глава на другата страна и се правех че ги няма. Бях се затворила и от прекалено раздаване преди това бях решила, че всички са ми длъжни, че аз съм давала и сега е време да получавам. Общо взето не беше много приятно да се седи дълго около мен. Милена видя обаче какво съм вътре, независимо какво показвах и се го извади отново на бял свят. Показа ми как да изразявам човека пълнокръвно, как да живея жената с главно Ж без да се страхувам от това. Открих страшно много приятели и съмишленици, който също като мен се учат да живеят в любов и радост. Естестевено успехът на начинанието е променлив, но пътят по който тръгнах след като се запознах с Милена МААТ е един осъзнат път. Път, в който все още се уча да приемам и да не поставям под въпрос волята Божия и шегите на съдбата 😉 както и да ценя всяка малка частица, която чрез Милена МААТ съм успяла да преоткрия и разбера по-добре самата себе си. “ 

Анелия Маслинкова

“Искам да започна с това, че при първата ми среща с Миленка(индивидуален час) смятах, че всички хора са черни, че аз съм бяла, че те са лоши, а аз добрата. В действителност нещата стояха по коренно различен начин- аз бях черна отвътре, негативните енергии се бяха вплели дълбоко в мен, а хората.. те просто бяха мое отражение. Не виждах радост в света, не исках да чуя и за любов (без значение от вида й), наранявах себе си както физически, така и психически, не можех да простя на себе си, нито на околните.. в целия си блясък го играех просто една жертва. В момента, който разговорът ни с Миленка започна, тя изкара на яве всичките ми страхове, но в процеса на моето първично отричане, тя ми помогна някак си да ги сдъвча, да ги приема, да ги превърна в сила, дори в този момент да не го асимилирах… Излязох от стаята гола, свалила всичките маски, “дрехи”, тежести, което естествено си беше доста шокиращо, защото трябваше да преглътна егото си и да призная реалността, да призная себе си пред мен самата. С всеки изминал ден аз обличах “дрехите”, които не само ми бяха удобни, а и топли. Нейните послания постоянно ме връхлитаха и бяха моето “оръжие” в моментите, които ми беше трудно да запазя баланса. Успях да започна някакъв контакт с баща ми, да изпитвам любов към него, да изпитам любов към всичко и всички, без да очаквам нещо в замяна. Имах менструални проблеми идваше ми през 8 месеца, но след срещата ни и това влезе в нормалния си ритъм. Пуснах да си отидат хора, които дълго време бяха нищо повече от енергийни вампири, нещо, което до преди срещата ми с нея, не осъзнавах. Дълго време мина до втората ни среща, която беше вече практика Живо Живеене” 

Виктория Саксанова

“Думите не стигат, за да опишат работата ми с Милена Маат. Прескачаш във времето за минути и часове. Учи те да бъдеш себе си и да не се криеш зад другите. Дава ти увереност, сила и самочувствие в себе си и в делата, които правиш или искаш да направиш. 

Познавам Милена от 2014, тогава за пръв път се запознахме на живо, въпреки че имахме срещи преди на сън, без да се познаваме лично. Първия курс, който направих беше “Индивидуално развитие”. След него аз се промених, започнах да се радвам на живота и да изпитвам наслада от това което правя. Отворих се към света. Преди този курс бях се затворила в черупка, която никой не давах да разчупи. След първия ми курс, сама поисках да я разчупя и да се усмихна на света. 

След това направих още няколко курса “Индивидуално развитие”, които ми помогнаха да видя нещата от друга гледна точка. Да изляза извън себе си и да се погледна отстрани, обективно и без осъждане. Това което прави Милена, помага ти да видиш себе си, такъв какъвто си – без заобиколки и без никакъв упрек. Спомням си какво ми каза веднъж: „Това си ти, не казвам че е лошо или добро, ти сама ще решиш какво искаш да си от тук нататък.“.

След поредица от курсове “Индивидуално развитие” имах нужда да се кача на следващото ниво – това беше живото живеене.” 

Стела Маркова

“Първите срещи с Милена бяха индивидуални часове през 2015г, по време на които успешно и интензивно започна процес на оразмеряване на егото и моралния компас, и активиране на добродетели като благодарност и търпение. Тогава научих и започнах на глас да си признавам, колко бързо се изчерпват те, и че част от мен не се обича достатъчно, а се само-критикува.
По време и след ежеседмични часове и медитации, следните малки чудеса се случваха:
Кариерно повишение, свързано с промяна на мениджърът над мен, и получаване на висока доза професионализъм, доверие и желание за развитие в самата мен от негова страна, което в последствие очерта ясен кариерен път и прекрасна работна среда
Преодоляване на посттравматичен стрес от катастрофа
Прошка и вътрешен мир за отминали родителски грешки и взаимно отчуждение след осемнадесетта ми година
Хармонизиране на тогавашна ми връзка и намиране на мен самата в нея (нещо за което си блъсках главата)
Начално разтваряне на майчински инстинкт и явно желание за семейство
Изпепеляване на стари предрасъдъци и несигурност и концентриране върху Стела
Часовете, прекарани заедно, минаваха през пълна гама от емоции – много смях и усмивки, много провокации и сълзи, и бяха в точното време и място, около рождената дата.
Началното партньорство с Милена, не просто ми преобърна света, но доведе до една приключенска и обогатена вече жена в мен.”

Калина Стоянова

“Аз работя с Милена от 6 месеца. Много съм щастлива, че я срещнах. Карала съм 2 курса Практическа осъзнатост, както и един “Индивидуално развитие”. Отделно съм ходила на медитации и няколко пъти на индивидуални консултации на живо.
Тя ми помогна да се справя с чувството си за вина, като ми каза, че всеки път когато усетя подобно чувство веднага трябва да го заменя с действие.
Също така ми помага да видя различните гледни точки на дадено нещо. Научи ме да съм благодарна за нещата, които са се случили и да си вадя поука от всяко събитие.
Научи ме да живея през сърцето, защото до преди това бях робот, който правеше всичко през мозъка.
Научи ме да ценя хората около мен и че никой с нищо не ми е длъжен, защото до преди това мислех, че хората живеят заради мен едва ли не.
Научи ме да изпитвам уважение към труда на хората, тяхното време и работа” 

София Валчева

“Преживяванията ми свързани с Милена започнаха преди малко повече от година. Приемам я за моя духовен учител, духовна майка, духовен приятел.

Посещавам Медитациите за проявление и просветление, като това беше и първата ми среща с нея.

След всяка медитация, всичко се променя. Парченцата от пъзела се нареждат по невероятен начин. Вселената започва да твори. Изключително благодарна съм, че имам честта да я познавам!

Имали сме и индивидуални сесии на живо, както и онлайн. Винаги очаквам с нетърпение срещите ми с нея. Те са вълшебни и прекрасни, защото когато човек усеща Любовта, той няма нужда от друго. 🙂

Милена е живо чудо. Връзката, която усещам с нея е връзката с първоизточника на вселенската Мъдрост, Любов и Истина!

 Чувствам се много благо мислейки за нея или виждайки се с нея или сънувайки я. Тези моменти са ми много ценни и съкровени. Любими са ми, защото ми напомнят: „София, не си сама на таз Земя“… 🙂

Винаги съм имала чувството, че хората около мен не ме разбират напълно, но тя ме разбира винаги, тя ме разбира, повече отколкото аз се разбирам. 🙂 Много ми е помогнала и много я обичам и искам да бъде щастлива!”

Диана Милева

“Познавам и имам честта да работя с Милена МААТ Бонева от 2012 година. Тогава, в началото не я наричах мой учител. Посещавах индивидуални часове и я наричах просто Милена. С времето обаче, разбрах че тази дама не е ПРОСТО Милена, тя е много повече от само Милена, тя е най-чистият и светъл човек, до когото аз или някой от моето обкръжение някога се е докосвал, като казвам докосвал даже не визирам физическа среща, а просто присъствие,енергия в пространството. 
Индивидуалните часове при Милена са винаги различни, много често прерастват в цял курс, всъщност винаги. Интересното за мен беше, че при индивидулните срещи с Милена много често се включваха различни хора и това никак не е било случайно, тъй като ние най-добре разбираме даден проблем или процес, в който сме през опита и гледната точка на другите, при всяка среща ни се дава възможност да видим ясно страна, върху която е била хвърлена сянка до момента или да отметнем було. Помощта на Милена е уникална в тези ситуации, тъй като винаги с участието на няколко човека тя обяснява неща, касаещи всички присъстващи едновременно и всеки един индивидуално.
Курсът “ Индивидуално развитие”..Това са много индивидуални срещи, но за определен наситен период от време. През този период се изясняват много, неща от живота ни, ситуации и решения, довели ни до където сме в момента,поглеждаме под друг ъгъл. Поставени сме отново в непринудени срещи с други хора, чрез които разбираме много повече по темата, която ни вълнува в момента. Тези курсове работят за нас много време след като са приключили. По време на тях ни се дава  много и наситена информация, която е трудно да бъде изцяло обработена на момента. В последвие обаче, ако наистина сме присъствали с цялото си същество, чрез настоящи ситуации, предмети или хора тази информация ни се разпечатва и ни служи.”

Маргарита Трайкова

„От близо 10 години имам честта и щастието да познавам и работя с Милена Маат. С няколко думи е трудно да се опише коя е тя и какво прави. Може да се преживее и разбере. Мога да кажа само, че това, което прави тя е уникално по рода си припомняне на човека кой е и какво му пречи, за да е себе си щастлив, истински и уникален. Наскоро имах индивидуален курс с нея. Много ми се иска всеки да има такъв, за да се убеди колко по-лесен живота може да бъде. Въпреки това знам, че не всеки е готов и иска подобно нещо или просто начина му е друг. За тези, които го .азпознават като свое, ще кажа – курсът е толкова интензивен, че записваш един, а се оказва, че получаваш 8. В момента тече записване и за друга форма на обучение, която обещава да е много много актуална, интересна и полезна, имайки предвид колко бързо компютрите навлизат в живота ни и ставаме зависими (или не) от тях. Струва си да се провери 

Даяна Милева - журналист и зумба инструктор

Консултациите за професионално и бизнес развитие са практики с голям интензитет и мигновени резултати. Такива консултации аз бих определила като една „сладка провокация“ да влезеш по-навътре в себе си и да преоткриеш вдъхновението си на следващото ниво. След тези консултации навлизаш дълбоко, дълбоко в истината за неща, които носиш в себе си от дете, дарби, които винаги са разтрепервали сърцето ти от вълнение. Милена Маат работи винаги с вдъхновение и за вдъхновение, съответно дори да сме в период, в който да не виждаме резултати от труда си, в който чувстваме обезценяване и липса на мотивация да продължим, това аз разбрах, че е най-златният ни период. Доверявайки се на професионалиста в лицето на Милена Маат, можем да излезем напълно преобразени от зациклянето. При мен много от чувствителността и красотата бяха се изпарили сякаш, действах като в програма сухарско и накъсано, без да си давам сметка за целостта на процесите, за това че рязко съм се отдръпнала от автентичното в мен, което е било и първоначалната провокация на таланта ми. Когато става въпрос за музика, пеене, танц Милена Маат е най-подходящият човек да разширим и усетим истинските си таланти и да им дадем красив израз. Таланта, за да достигне до повече хора и да не бъде изкривен, се изискват не само упоритост и постоянство, но най-вече отворено сърце. Талантите си ги представям като малки фейчки от приказките, които са до нас, всяка с нейния инструмент, и закачливо ни напомнят да се обичаме с всичките си сетива и по този начин да се свързваме в предай нататък. На днешно време да се срещнеш с хора или човек, който да не е обиден и обезверен, особено творец е много трудно нещо, обясненията за това са много и те идват най-вече от завихрили се процеси, които поставят таланта и вдъхновението на заден план. Ето защо за мен е безценно общуването с човек, който те изправя пред възможността да преоткриваш себе си във всичко и навсякъде, да не спираш нито за миг да търсиш и развиваш, най-сладкото и красивото в себе си, това с което и за което си създаден и да го умножаваш през най-различни форми, така че да се носи аромата на споделеност и любов.

ЧЗВ

Често Задавани Въпроси

Коя е Милена Маат?

Прочетете повече за Милена Маат – Дзен учител на новото време тук.

Как да се запиша за индивидуална практика с Милена Маат?

Можете да се запишете за индивидуална практика с Милена Маат като изберете и закупите правилния продукт от тази страница по-горе. След успешно плащане, Милена Маат ще се свърже с вас във възможно най-скоро време за да уговорите дата и час за провеждане на практиката. За повече въпроси не се колебайте да ни звъннете или да ни пишете.

Какво се случва след като си купя практика?

След като си заплатите практика, ви молим да се свържете с нас за да се уговорим за час и време за провеждане на практиката. Ако не сте ни потърсили до тогава, ние имаме практиката да се свържем с вас в рамките на една работна седмица. Моля винаги оставяйте валидни имейли и телефони за да можем да се свържем с вас.

 

Как да закупя Практика от Милена Маат?
  • Практика – Трябва да изберете ПРАКТИКА от менюто ПРАКТИКИ и след това да натиснете бутона ЗАПИШИ СЕ или КУПИ

За да закупите видео книга или практика, трябва да си изберете продукта и да натиснете бутона КУПИ/ЗАПИШИ СЕ.

Бутона КУПИ/ЗАПИШИ СЕ ще ви прати в нова страница наречена КОШНИЦА. В тази страница можете да видите всичките избрани продукти до момента.

Можете да изберете да платите продуктите които вече сте избрали или да добавите още ВИДЕО КНИГИ и ПРАКТИКИ и след това да ги заплатите. 

В случай че решите да заплатите книгата то моля изберете – ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА.
Това ще ви препрати в нова станица – КАСА.

Там е нужно да попълните своите данни и да изберете метод на плащане.

Ако вече сте регистрирани и влезли в сайта ( през меню МОЯТ АКАУНТ -> ВХОД ) тогава данните ви ще бъдат попълнени за повечето полета.

Ако не сте влезли в сайта или не сте регистрирани, тогава ще трябва да попълните данните си и да добавите парола. Така автоматично ще ви бъде създаден потребителски акаунт за сайта. Така ще можете след успешното плащане, да влезете в сайта milenamaat.com с ИМЕЙЛА който сте попълнили и ПАРОЛАТА която сте задали при плащане.

Видео Книгите които сте закупи можете да достъпите след като влезете в сайта през менюто – МОЯТ АКАУНТ -> ВХОД и след това изберете МОЯТ АКАУНТ -> МОИТЕ ВИДЕО КНИГИ

След като закупите успешно ПРАКТИКА с Милена Маат, моля свържете се чрез един от начините с нас, за да се уточни дата и час на провеждане.

Какво да очаквам?

Ако вече сте закупили своята избрана практика с Милена Маат:

След като си заплатите практика, възможно най-скоро се свържете с нас за да се уговорим за час и време за провеждане на практиката. Ако не сте ни потърсили до тогава, ние ще се свържем с вас в рамките на една работна седмица. Моля винаги оставяйте валидни имейли и телефони за да можем да се свържем бързо с вас. Вижте често задаваните въпроси за повече информация.