Често Задавани Въпроси (‘ЧЗВ’ или ‘FAQ’)

Тук можете да видите най-често задаваните към нас въпроси

Как да използвам сайта milenamaat.com ?

Нужно ли е да се регистрирам в сайта?

За да закупите видео книги, за да се заплатите участие в групова или индивидуална практика е нужно да се регистрирате в сайта milenamaat.com. Можете да го направите чрез менюто МОЯТ АКАУНТ -> РЕГИСТРАЦИЯ.
Задължителните полета при регистрацията са: 
Име, Фамилия, Електронна поща и Парола.

Как да се свържа с вас?

Най-лесният начин е след като сте отворили сайта ( не е нужно да сте регистрирани в сайта) и на всяка страница в долния десен ъгъл да изберете бутона – СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС. След като изберете този бутон, ще имате възможност да се свържете с нас през Facebook Messenger или What’s Аpp.

Всички останали начини да се свържете с нас може да ги намерите ТУК – https://milenamaat.com/контакти/

Може да се свържете с нас по: ИМЕЙЛ, ТЕЛЕФОН, ТЕЛЕГРАМ, What’sAPP, VIBER и FACEBOOK MESSENGER.

Какви начини на плащане приемате?

Може да заплатите с кредитна или дебитна карта, както и с Банков Превод.

    • Директен Превод – с него може да преведете сумата с директен банков превод. Когато плащането е с директен превод са нужни поне два бизнес дена, преди плащането да бъде отразено във сайта. Ако сте закупили видео книга през Директен Превод, то трябва да изчакате отразяването на плащането преди да получите достъп до нея.
    • MYPOS – през Mypos може да платите с кредитна или дебитна карта, както и да ползвате системата за плащане IDEAL. MYPOS имат изискване данните които въвеждате да бъдат на ЛАТИНИЦА.
    • PAYPALпрез PayPal може да платите с вашият PayPal потребителски акаунт или да се регистрирате потребителски акаунт в тяхната система с които да извършите плащането. Можете да извършите заплащане през PayPal и като гост като за тази цел трябва да изберете съответния бутон „Плати без регистрация“.

Какво се случва след като си купя практика?

След като си заплатите практика, можете да се свържете с нас за да се уговорим за час и време за провеждане на практиката, или да изчакате някой от нашият екип да се свърже с вас. Моля винаги оставяйте валидни имейли и телефони за да можем да се свържем с вас.

 

Как да се запиша за получаване на новини по имейл (newsletter)?

Може да го направите на страницата Контакти или За Милена Маат, както и във всяка публикация в страница Мъдрост. Когато скролвате надолу ще видите форма за записване. Трябва да попълните името и имейла на който искате да получавате новини за Mилена Маат и да натиснете бутона – АБОНИРАНЕ.

Как да закупя Видео Книга или Практика от Милена Маат?

  • Видео Книга – Трябва да си изберете видео книга която искате да закупите. Книгите са достъпни в меню – ВИДЕО КНИГИ. След като изберете книга натискате бутона КУПИ.
  • Практика – Трябва да изберете ПРАКТИКА от менюто ПРАКТИКИ и след това да натиснете бутона ЗАПИШИ СЕ или КУПИ

За да закупите видео книга или практика, трябва да си изберете книга и да натиснете бутона КУПИ.

Бутона КУПИ ще ви прати в нова страница наречена КОШНИЦА. В тази страница можете да видите всичките избрани продукти до момента.

Можете да изберете да платите продуктите които вече сте избрали или да добавите още ВИДЕО КНИГИ и ПРАКТИКИ и след това да ги заплатите. 

В случай че решите да заплатите книгата то моля изберете – ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА.
Това ще ви препрати в нова станица – КАСА.

Там е нужно да попълните своите данни и да изберете метод на плащане.

Ако вече сте регистрирани и влезли в сайта ( през меню МОЯТ АКАУНТ -> ВХОД ) тогава данните ви ще бъдат попълнени за повечето полета.

Ако не сте влезли в сайта или не сте регистрирани, тогава ще трябва да попълните данните си и да добавите парола. Така автоматично ще ви бъде създаден потребителски акаунт за сайта. Така ще можете след успешното плащане, да влезете в сайта milenamaat.com с ИМЕЙЛА който сте попълнили и ПАРОЛАТА която сте задали при плащане.

Видео Книгите които сте закупи можете да достъпите след като влезете в сайта през менюто – МОЯТ АКАУНТ -> ВХОД и след това изберете МОЯТ АКАУНТ -> МОИТЕ ВИДЕО КНИГИ

След като закупите успешно ПРАКТИКА с Милена Маат, моля свържете се чрез един от начините с нас, за да се уточни дата и час на провеждане.

Общи въпроси

Коя е Милена Маат?

Прочетете повече за Милена Маат – Дзен учител на новото време тук.

Какво са видео книги?

Видео книгите от Милена Маат, са живи видео практически-насочени ‘книги’, които се разгръщат във вас след всяко гледане. Те имат за цел да добавят нещо повече към сетивата и разбирането на предаденото от Дзен учителя на новото време Милена Маат, от нормалните писмени книги. Целта им е да запаметят енергията предавана от Милена Маат по време на записване и по този начин всеки закупил жива видео книга да успее да отключи всичко което тя е закодирала вътре. За повече въпроси относно как живите видео книги работят за вас, се свържете с нас.

Как да се запиша за индивидуална практика с Милена Маат?

Можете да се запишете за индивидуална практика с Милена Маат като изберете и закупите правилния продукт от тази страница. След успешно плащане, Милена Маат ще се свърже с вас във възможно най-скоро време за да уговорите дата и час за провеждане на практиката. За повече въпроси не се колебайте да ни звъннете или да ни пишете.

Какви практики предлага Милена Маат?

Можете да видите всички активни практики, или курсове, предлагани от Милена Маат в менюто Практики отгоре. Следете началната страница на сайта, както и Инстаграм и Фейсбук за активните кампании за записване за предстоящи групови практики с ограничен брой места.

Как се обработват личните ми данни?

Личните ви данни се обработват в съответствие с приложимото законодателство, включително Общия регламент за защита на личните данни (EU) 2016/679 GDPR (“ОРЗЛД”). Можете да прочетете всичко свързано с обработката на лични данни тук:
https://milenamaat.com/политика-за-лични-данни/

Какви са условията за ползване на milenamaat.com?

Можете да прочетете всичко свързано с условията за ползване на сайта тук:
https://milenamaat.com/условия-за-ползване/

Откъде да започна?

 

Запишете се за курс "Живо Живеене" с Милена Маат в Сицилия 2021г

Свържете се с Милена

Ако желаете да запазите час за някоя от индивидуалните и групови практики, които Милена Маат предлага, изпратете ни съобщение и ние ще се свържем обратно с вас.

+359 (00) 895 614 903