Записване за "Живо Живеене Дао Алхимия" с Милена Маат

Активно е записването за новия сезон на мастър практиката, провеждана групово на закрити, живи, събития с Милена Маат.

%

От местата за новия сезон вече са заети!

Входът за груповата алхимична практика „Живо Живеене Дао Алхимия“ водена от Милена Маат отваря врати за записване за новият сезон 2024-2025.

Дао алхимия е практика, в която се разглеждат по-дълбоки пластове от човешкото съзнание. Там където се пораждат нашето осъзнаване, естественост, цялостност и любов. Открехват се скритите ни потенциали. Милена Маат не философства за ДАО, а ни учи и демонстрира как се живее в потока на вечния Ин и Ян. Води ни към разбиране на дълбините на умовете ни и как те материализират реалността ни. Най-уникалното е, че разглежда тези неща в контекста на ежедневния ни живот и взаимодействията ни с нас самите, с хората и със света. Тази групова практика навлиза вече 7 години в дебрите на живото осъзнаване, но е винаги отворена за нови еленово, които са готови за дълбочинна работа със себе си в комбинация с ежедневния човешки живот. Практиката подпомага всякакви видове и форми съзнателни практики без да влиза в конфликт с нищо. Не отрича нито материята нито формите през, които се проявява ДАО. Сесиите са динамични и предизвикателни на моменти поради провокациите да осъзнаваме, споделяме и навлизаме в истината. Ако усещате, че това е за вас сте поканени да се присъедините.

За да се запишете, условието е да имате желание да осъзнаете по-дълбоко вашата природа. Форматът е годишен и в началото на всяка година се дава възможност за включване на нови участници. Сесиите се провеждат веднъж месечно (Юли и Август има почивка), в събота от 19:00 до 21:00 часа. Всяка сесия се води от Милена Маат, на живо, чрез приложение за онлайн видеоконференции. По време на сесиите, всеки от участниците има право на определено индивидуално време, съобразено с динамиката на групата. Годишният формат позволява реализирането на процеси, които се разгръщат по време на всички сесиите. Това се подпомага и от активната фейсбук група, която участниците могат да ползват през цялата година, като поставят там свои въпроси и осъзнавания. Всяка сесия се води от Милена Маат, на живо, чрез приложение за онлайн видеоконференции.

След кандидатстване за практиката, получавате 10-минутна безплатна сесия с Милена Маат, за да уточните готовността си за включване в курса. 

За предстоящия сезон свободните места са само 4, а срокът за записване е до 14.02.2024 г.

Цена: 440 лева на месец с ДДС – заплащането се извършва преди всяка сесия или за цялата година.

Попълнете анкетата

Попълнете формата за записване отдолу или ни позвънете на телефон +359895614903. Крайна дата за попълване на формата е 14 Март 2024г.
Ако до няколко дни не получите отговор на емайла си или на посочените методи за връза със вас, моля свържете се с нас. Използвайте страничката контакти.

Кратка среща с Милена Маат

Милена Маат лично ще прегледа вашите отговори и заедно ще насрочите кратка 10-минутна онлайн среща-интервю, за да определите дали тази практика е за вас

Потвърждение за записване

При одобрение от Милена Маат за включването ви в живата практика „Алхимия на Ума“, ще можете да заплатите първата сесия. 

За Милена Маат

Видео Книги

Свържете се с нас

Научете повече за живата мастър практика „Алхимия на ума“ с Милена Маат