Дзен Сързерцание – Милена Маат – книга 1 – Безплатно изтегляне

(2 клиентски отзива)

Моля кликнете на линка за да свалите книгата:

Дзен Съзерцание книга 1 – Милена Маат

Докосваш се до ДЗЕН тогава, когато си готов да преминеш познатите граници на ума и да търсиш със сърцето си. Започваш осъзнато да изследваш взаимовръзките в цялото съществуване ТУК и СЕГА. Събуден си, озарен и вече присъстваш живо и наблюдателно. През Дзен ставаш автентичен извор на Божията вода и предаваш нататък, осъзнавайки първичната природа на всичко. Когато се свържеш с Дзен учител – „почитан учител“ правиш вътрешната връзка с Бог. Обучаваш се през обикновеното, естественото, през Божественото творение в ежедневието, за да бъдеш свой маестро и гид на реалността си и да създаваш осъзнато по пътя си с лекота и блаженство.

Да си всичко и нищо, но и да го знаеш… подскачайки с филия в ръка и намръщено от слънцето носле. Обичам ви, нежно ми е с вас…

Милена Маат

2 отзива за Дзен Сързерцание – Милена Маат – книга 1 – Безплатно изтегляне

  1. Диана Стоилова

    Прекрасна е

  2. Петя Иванова

    Тази вълшебна книжка те вкарва не къде да е, а право, право в сърцето! Като онази мъдрост, че „приятел е този, който познава песента на сърцето ти и знае как да ти припомни думите ѝ, ако си ги забравил“. Ето такъв приятел е за мен тази книжка!
    Благодаря!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *