Поклон Чупка Поклон, Милена Маат, Екатерина Казакова
Академия Маат и Камбана арт представят:
ПОКЛОН ЧУПКА ПОКЛОН
моноспектакъл на актрисата Екатерина Казакова
сценарист и режисьор Милена Маат
композитор: Надежда Митева
вокал, спонтанно пеене: Доля Новачкова
гост актьори: Моника Златева, Филип Гуляшки и Алекс Шушков
мултимедия: Николай Иглев, Иван Геогриев и Валентин Цветков
оператори: Владимир Андонов и Алекс Шушков
Заповядайте:
Все още можете да закупите билети за премиерата на 26 април! Заповядайте в София на:
✅ 26.04.2023 (сряда) ПРЕМИЕРА:
+ на касата на Театър 199 „Валентин Стойчев“ само в деня на представлението
✅ 30.05.2023 (вторник):
✅ 27.06.2023 (вторник):
Какъв е светът тук и сега през погледа на един извънземен изследовател на Земята, който си задава важни въпроси и чрез отговорите им сглобява пъзела на своята експедиция – има ли смисъл човешкото съществуване.
Спектакълът представя по един нов, провокативен и игрив начин комуникацията между хората и откритите й предизвикателства – отчуждението, откъсването от матрицата и нежеланието за разбиране на другия.
Главният герой – извънземен изследовател на Земята – своенравен, самоуверен и по своему симпатичен персонаж, тръгва на пътешествие, за да открие човека в себе си и да се слее с Вселенския дух. В срещите си с другите разбира, че общуването не е лесна работа и ще му отнеме много време, докато намери всички допирни точки с човеците наоколо.
Спектакълът акцентира на особено важната роля на комуникацията, превърната в последно време в Ахилесова пета. Интересната гледна точка на автора и режисьора Милена Маат, пресъздадена на сцената от актрисата Екатерина Казакова, провокират размисъл върху преходността на съществуването, осъзнаване на силата на малкият голям човек, който може да позволи на Времето да бъде негов пътеводител, но и да изиграе важно роля в опазването на Вселенската хармония.
Актрисата Екатерина Казакова, която познаваме от големия екран, в ролята на Ана от филма „Жените наистина плачат“ на тандема Весела Казакова и Мина Милева, вече тридесет години работи в сферата на социалният театър, използвайки нестандартни театрални похвати в спектаклите си. www.katia.kambanaart.com
Милена Маат е основател и ментор в “Академия Маат” и училище “Кондора- Мелхезедек”. Повече от тридесет години тя създава и води проекти за личностно, духовно и бизнес израстване и усъвършенстване от нова генерация, които промениха представата за личностно развитие и откриха нови хоризонти пред търсещите.
www.milenamaat.com
Специални благодарности към доброволческите екипи към Академия МААТ и Камбана арт, както и спонсорите Петко Николов, Йосиф Пилов и Краси Генова
Какво казват хората за постановката: