За професионализма

апр. 22, 2020 | 2 коментари

Автор Milena Maat

Всяка гилдия професионалисти, която не отстоява професионализма си в права линия към БОГ и хората, а прави развален телефон, е и предстои да бъде коригирана през най-искрените и най-добрите си членове, особено тези които са я градили с времето в тази и форма..

..Те ще дадат примера, но и саможертвата и граденето на новата земя като новатори действие – водачи, размножаване.. Нужна е тяхната промяна, а не заспиване в това което са постигнали и заспали в него.. Решавайки, че вече не е нужно, обидата от непризнание или умората ги е направила замръзнали за дни, месеци. Време е да станат хора без възраст, професионалисти без време.. Професионалисти с осъзната емоционалст и практичен ум.. Но и от тях зависи навреме да си видят съобщението със скритото послание на твореца, да работят в екип, да се взаимокоригират навреме и да си партнират в мрежа и да служат за да заслужат, адекватен изпит на тяхната добрина и отдаденост.. Ако са обградили себе си от подобно, а не оправдаващото жертвено с което те изпъкват, ще им бъде акцентувано навреме.. Все от някой ако БОГ Е РЕШИЛ, от тях зависи.. Но зависи дали те осъзнават кои са и защо са тук.. И комбинацията-ключ несамонадеяно, а мъдроусмихнато да поостанат и да си свършат работата в много посоки.. Едновременно.. Тръгването само в една посока ще им изиграе лоша шега дори и за минути.. Нямат този лукс… Всеки с изпитите си… и отговорностите си на реалната си енергийна и практична биологична възраст и илюзорната си възраст и БОГ ПОСТ независимо от решението му какво ще вижда.. Светът навлезе в тантраедновременност – всяко нещо вече ще има материални и двете страни. И видими и двете страни.. Независимо от удобството на наблюдаващия..

Енергийното същество ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ иска признание и благодарност, иска мрежа БОГ и сърдечно искрено отношение.. За спомняне на автентична човешка раса, като позволява да съществува и всичко, което е подобно илюзорно като свои дрехи, обличани от оригинала тяло. Под професионалист визирам не само професии, а всичко което всеки знае, че умее добре и му е леко и вдъхновено вършейки го или участвайки в това… Нека бъдем по-съзнателни и като общество и като отделни членове на обществото..

..Всеки от нас е професионалист в много неща, които той си знае, защото вижда неща по-рано от другите и по-навреме.. Отговорността е на този, който вижда първи.. Нека носим по-голяма отговорност в това, а пък каквото става да става.

… НО ние да не сме причина за вреда… Това да следим.. И нека БОГ творението е посоката, а инструментът – любовта и споделеността.. Предай нататък.. Каквото за един, такова за всички в една локва, в един океан, в едно времево време.. В година тази.. Но усещането е различно.. Според отношението и състоянието… Като всичко друго и локвата има нива и океана има нива, дълбочина и повърхност… Различно налягане, различна вибрация, преходът е мълчалива любов и състрадание.. Ти си навсякъде.. Във всичкото което е…

Подобни Статии

Подобни

Последвайте Милена Маат

Абонамент

Абонирайте се за нюзлетъра на Милена Маат

Индивидуална сесия с Милена Маат – ОНЛАЙН

Последвайte Милена Маат