Мистичен Опит с Милена Маат

Поради пандемичната обстановка, в момента се провеждат само онлайн събития

Мистичен опит: Тантра творяща енергия за Жени

Практиката предоставя знания и техники за съзнателно и отговорно прилагане на сексуалната енергия, което е пътят към разкриване на истинската жена в нейната пълнота до ролите на майка, съпруга и любовник, вдъхновяваща красота и творчество.

Повече информация

Жената има богат емоционален и духовен вътрешен свят, който често влияе и на външния свят. Усещането за празнота, неразбиране, ниско самочувствие, неудовлетворени емоционални потребности неизбежно се отразяват на отношенията със семейството, интимния партньор, колегите и приятелите. Практиката е насочена към реализиране на автентичната женска сила и прилагане на огромния потенциал на жената по практически начин през нейното ежедневие. Практиката работи в помощ на онези жени, които по някакъв начин усещат дисбаланс в отношенията си – лични, професионални, интимни, отношения със себе си, и тези, които искат съзнателно да развият своята сексуалност, магнетизъм и силно женско присъствие. Достигайки до извора на своята женска сила всяка жена започва да се храни и черпи вдъхновение от там. Практиката е подходяща за подобряване на сексуалността, намиране на партньор, правене на бизнес и пари, зачеване и всеки аспект, при който жената може да вложи своето творческо вдъхновение и да се роди отново. Специфичността на практиката е, че тя работи с много силни енергии и учители . Предава се знание за потенциала на женската енергия и сексуалността. Силата на тантра енергията, която е в основата на любовта, семейството, цялото творчество и е пътят към просветлението, е дълбоко осъзната. Той достига до древни познания за науката за тантра и реализирането на енергията на тантра в живота. Действа за увеличаване на женствеността и поддържане на високи вибрации. Поради по-силните енергийни потоци и дълбоките медитации има прочистване и много участници често плачат. Жената е омекотена, сърцето й се отваря. Работата е да приема всеки аспект от себе си, да поставя стените около сърцето, утробата и всяка останала част от тялото. Той работи, за да обедини всички елементи, прошка, освобождаване и изцеление на душата и да позволи на силата на живота и любовта на неговото голо злато да премине през съществото. В резултат на това жената започва да бъде в реална функция на себе си и да живее в едновременност на всеки аспект от живота си.

Мистичен опит: Тантра творяща енергия за Мъже

Чрез практични медитации и беседи се работи за осъзнато осъзнаване на сексуалната енергия на мъжа в различните сфери на неговата реализация – любов, семейство, бизнес.

Повече информация

Посочени са инструментите за трансформиране на творческите мъжки енергии от сексуален импулс в носител на Просветлението и Освобождението. Практиката носи разбирането за това как да се разгърнат и управляват формационните мъжки енергии на Бог, които всеки човек носи в себе си. Той обхваща много аспекти на живота и взаимоотношенията. Чрез практични медитации и беседи се работи за осъзнато осъзнаване на сексуалната енергия на мъжа в различните сфери на неговата реализация – любов, семейство, бизнес. Сексуалното съзнание води всеки човек до истинската му мисия, както и до еволюция и извисяване. Съзнанието за божествената енергия, което се реализира чрез мъжа, е отговорно за нейното проявление в пълнотата на съпруг, баща, любовник, създател, предприемач, създател на неговата желана реалност с бързина и стабилност. Той засяга различните аспекти на самореализацията и създаването на бизнес в светлината и поддържането на хармония и радост от проявата на ролята на мъжа. По време на практиката се откриват и променят много аномалии, които водят до спиране или изкривяване на чистата мъжка енергия. Някои от промените се случват заедно с практиката, а останалите се разпространяват с времето, за да събудят мъжа и да го направят по-уверен, осъзнат и успешен.

 

Относно практиките Мистичен опит

Практики на живо с Милена Маат

Мистичен опит е духовната нотка в живота ни. Именно тази част от нас е докоснала Бог.
В поредицата от групови практики за събития на живо по различни теми, Мистичен Опит с Милена Маат ще ни покаже как да прилагаме в нашето ежедневие нашата собствена божествена същност, независимо от нашата професия или интереси.
Всяка от темите ще ви обогати с информация и подходи, които могат да разширят границите на ума ви и да достигнат прозрения, за да ви помогнат да видите цялостната картина на ъгли, които могат да се видят само с божествен поглед. Някои от темите включват „Тантрическа формационна енергия за партньорство“, „Ясно сънуване“, „Ясновидство“, „Бизнес в светлината“, „Божествена връзка“, „Ежедневна хармония“, „Чудеса“, „Светлина и тъмнина“, “ Медитации за материализация и просветление „и много други.

Медитация за Материализация и Просветление с Милена Маат

Този тип медитация е подходяща както за хора, които никога досега не са медитирали, но също така и за тези с дългогодишен опит в медитациите. Дава усещане за свобода и отваря пътища за материализиране на реалността.

Медитацията се състои от кратка беседа, тя е мълчалива, но все пак водена, с продължителност около час.

Медитацията се препоръчва за:
– Трудности при зачеването;
– Неуспешни връзки;
– Трудности при намирането на съпруг;
– Бизнес трудности;
– За обща физическа и психическа хармонизация;
– Депресия, страхова невроза;
– Тревожност и други стресови състояния.

Милена Маат прави тези медитации на всеки 2-3 месеца, те са с безплатен вход, но се препоръчва да оставите дарение.

Моля, посещавайте всички събития със здравословно съмнение и готовност за реални факти!

Запишете се за предстоящо онлайн събитие от серията „Мистичен Опит“ на живо с Милена Маат

Докато чакате, вижте видео книгите от Милена Маат

Мнения

Ето какво казват участниците за събитията от практиката Мистичен Опит на живо

„Работя с Милена от 6 месеца. Много съм щастливa, че я срещнах. Билa съм на 2 групови курса за практическо осъзнаване и 1 индивидуален седмичен курс за личностно развитие. Посетих няколко групови медитации и имах няколко индивидуални сесии.

Тя ми помогна да се справя с чувството си за вина, като ми каза, че когато изпитвам такова чувство, трябва незабавно да го заместя с действие.

Тя също ми помага да разбера различните точки на всяка ситуация. Тя ме научи да бъда благодарен за нещата, които ми се случиха и да си взема урока от всяка ситуация.
Тя ме научи да живея през сърцето си, защото преди това бях робот, който правеше всичко чрез мозъка. Научи ме да ценя хората около мен и че никой не ми дължи нищо, защото преди това си мислех, че хората живеят за мен. Тя ме научи да уважавам труда на хората и тяхното време.“

Калина Стоянова

„Благодаря на Милена Маат за цялата любов, красота и житейски импулс, които ми даде. За мен е чест, гордост и истинска привилегия да се срещна с нея в самото начало на живота си. След работата си с нея разработих вътрешна отговорност и нужда да споделям лекота, радост, щастие, красота и любов към всичко около мен. Духът е тук във въпроса. Говоря за реални състояния в ежедневието. Чудесата са истински тук и сега. Не го правя намерете думите, за да опишете това, което чувствам. Това е отвъд думите на смели и сърдечни хора. Присъствал съм на индивидуални сесии, медитации, майсторски клас по алхимия на ума, тантра на мъжката енергия, овладяване на илюзията и реалността, ясновидство, Таланти и професионализъм и други. Очаквам моята индивидуална практика за съзнателен живот, която не мога да чакам да започне вече. Такива възможности са рядкост в човешкия живот. Благодаря ти, Милена Маат, за уникалността, която видях в себе си и другите Надявам се на още повече дългосрочни партньорства в рамките на нер път и безкрайно забавление!“

Джо Гюров

Готови ли сте за промяната в себе си?

Започнете като се запишете за предстоящо събитие с Милена Маат