Можеш ли да разговаряш несъвършенно със себе си, ума си и Бога – или казано по друг начин – „И ти ли изтрещя?!”

мар. 31, 2020 | 0 коментари

Автор Milena Maat

БЯГСТВО ОТ РЕАЛНОСТТА ИЛИ ЦЕНТРИРАНЕ В СЕБЕ СИ!

КОЕ ИЗБИРАМ  СЕГА, или кое имам навика да избирам.. Tова работи ли за мен сега и как?

Нека видя и преценя – ако работи и това искам, нека продължа, ако не работи – да сменя начина, отношението си, ъгъла нищо повече или по-малко, пак съм си аз, но практичен, адаптивен и майсторски изобретателен…

Измислих си го, но водача нека е БОГ, по-мъдър е в момента, учи ни да следваме мъдростта и любовта. Да, даже и никой може да не разбере, че завивам, ще го омотая, но важното е да видя и избера сега, защото по-късно може да изпусна ума си да го претоваря, да се изключи прегрял, в нещата които е нужно да признае изведнъж, истината винаги излиза въпрос на време.. Дори и сега да ми се струва нереално. Ами и тази обстановка ми се струваше нереална но е факт, започва да ме дразни, да ми досажда – не е по моето, друго планирах.. Разочарован съм и ще бягам, или ще се адаптирам защото съм в гранична зона и БОГ почуква по палатката ми, явно и скрито, но с мерак за планетарна и личностна промяна!
Ако начина на живот досега ни е бил повече контролиращ, от ума ни, на себе си и другите около нас в степени, задължителен изискващ контрол да стане винаги по нашето.
Ако осъзнаваме, че сега наши части от нас правят това и не можем да ги спрем, изплашени от изолацията и правят изолация вътре, в нас, обръщат се срещу нас, а не се обединяват, защото са изплашени с памет от миналото, която не са простили, в стил – ‘разделяй и владей’ – сега трудността ни е БЯГСТВО ОТ РЕАЛНОСТТА ни, в проценти различни  за всеки от нас, но във факти, които честно пред себе си всеки може да види – отричане на тази реалност, отричане на отговорносттите ни като бащи, майки, човек, тяло, ум, сърце, общество, защото сме изплашени, ние не сме свикнали с това, защото не е по нашето, а нищо не можем да направим в момента, признаваме си го и действаме.

Правим това което можем  досега най добре – нападаме първи,контролираме, държим всичко около нас и в нас в ума ни, защото това ни дава илюзия за сила и сигурност или БЯГАМЕ… Страхът ни кара да бягаме презглава, точно защото сме това и това, но сега не ни се мисли за това. Да се скрием зад нещо, да се направим на привързани, зомбирани от нещо знаейки, че още не сме, но манипулирайки останалите с това, докато не заспим в тази привързаност и спрем да я контролираме – намерихме си майстора… 

Сега не става по нашето и сме оправдани пред себе си, това е нашия начин. Какви отговорности, това не е водещото за мен? Какво споделяне, не вярвам в това? Никой не мисли за мен, че аз да мисля за него, сам съм, сама съм, никой не ме обича.. Плаче ми се и затова ще си правя каквото си искам, прочетох книжки, аз творя собствената си реалност, ще я творя – друг няма.

Но говоря навън  – О, БОГ както е решил, съ-творец съм, докато правя скрито другото и мисля, че не се вижда. Да, всичко е БОГ и твореца и това и това, за да видим и изберем и живеем съзнателно в това КАТО НАШЕ ОТНОШЕНИЕ.

Всичко е такова каквото е, можем да променим само отношението си към това и се поучим като позволим да съществува.. Да се смирим, пред творението.. ‘Зад какво е добре да се скрием?’, казва контролиращия ум усмивка – алкохол непрекъснат, неизтрезвяване, разни там вещества които ти действат, преяждане с храна или семейни, гневни теории, агресия или мълчание – страх, за да запълниш празнотата, а тя все ‘зее’ като гладен дух с подуто коремче, бягство в конспиративни теории в прекалено изискване, вече да си с крила, ама не си и някак си не го виждаш. Желание да материализираш апокалептична реалност, за да стане по твоето и да се материализира страха ти, ясновидството на версията ти, защото те боли, а ти се усещаш в този контрол като съ-творец, но какъв..
За центрирането в себе си няма да пиша, ами всичко останало е….

Частите от нас, вас – като отделна личност, като човечество – го знаят и виждат.. И сътворят в ЕДИНЕНИЕ в едно, В ЛЮБОВТА БОЖИЯ, която е и страх и любов едновременно, но е ЕДНО В твореца, В ЧОВЕШКОТО ЧИСТО, В ИСТИНАТА СЪРЦЕ, по човешки казано – ЖИВОТ, ОСЪЗНАТ в БОГА ЖИВОТ.

Сега, да погледнем тези изплашени наши части в нас и отвън, които напомнят за другото, за илюзията която ни лъже, за истината от която се страхуваме, че ще ни съди. Да и това е БОГ, БОГ УЧИТЕЛ, в действие Любов!
Помогнете си хора, човечество.. И това ще отмине, но нека каквото и да ни се случва и в каквото и да сте – бъдете с ясен, бистър ум, с осъзнато тяло в своите нужди, практично и споделящо и сърце, пълно с любов и разбиране към страха си и любовта едновременно знаейки, че е едно и също, но има различни лица, като хората еднакви сме, но с различни физиономиики… Вземете със себе си и вашия сладък контролиращ ум, не му прекъсвайте връзката с реалността да не му стане навик и после да сте зависими от друг ум, и вашето прекрасно сладко и палаво тяло и сърцето, което лети и обещава добри дни и самочувствие и добра, мъдра любов, в която важно е за вас едно сега..
ПОГРИЖЕТЕ СЕ за всичко в себе си, бягството от реалността е бягство от отговорности, първо към вашите клетки, органи и съзнателен ум. Ако искате да сте бизнесмен, майка, учител, или каквото там мечтаете, трябва ви и ума и тялото и сега и после, за да го споделите със себе си и другия до вас нали… Какво дадохте или направихте като се родихте, за да получите това тяло? На кой платихте, събудете се, грижете се за всички негови части така както този, който го е сътворил в Любов и Велика прегръдка, в единение с другите тела с НЕГО.

Бъдете мъдри в контрола си. Ума може да прегрее, да се изключи, както всяка машинарийка, с която си играете и надценявате, изисквайки да е това или това, той има предел, тялото също. Надградете Ума си, изследвайте го, разберете го, обичайте го като малко палаво дете, което ви досажда постоянно като маймунка, правеща пакости, отваряща хладилника и изхвърляща всички продукти навън за да не са вътре.

Напипай го.. Обичай гооо…

Слейте ГО с един, по-велик, мъдър ум, мъдра вселена, мъдър творец, който знае как да ви предпази, научи и се погрижи за всичко във вас отвън и отвътре… Почукайте вътре, във вашето сърце. Бъдете практични и мъдри в контрола си и вижте едно – Твърде насериозно сте се взели, каквото и да правите..
Та това е шега, божия шега като гъделичкането, разсмейте се и усетете любовта на клетката, божествената клетка във всичкото мое и ваше… Е контролирайте съзнателно, това е, несъзнателния контрол прави бели… Съзнателното е да го видиш навреме като го видиш ще спреш ако боли… Това е.. Или ще продължиш ако ти харесва.

Наздраве приятели  и приятни шмекерии СЪЗНАТЕЛНО и ОСЪЗНАТО.. В БОГА. ПОКЛОН ПРЕД любовта ви! Тя го направи, за да ви събуди и мен също, за да напиша този текст. Усмивка! Направете си съзнателно, осъзнато, живо бягство в това, което обичате.. В себе си.. Опознайте се и вижте колко интересен, палав, провокиращ и любовен човек сте.. Просто не се познавате, това е.. Ще се изненадате, по образ и подобие БОЖИЕ.. Винаги е било така, просто не винаги го виждаме навреме и осъзнаваме.. Това е и не е това.. За всичко сте прави, това е важното и точно за това си го дължите, защото сте живи и здрави и не се отрекохте от себе си и от живота съзнателно..

Продължете просто по-мъдро и осъзнато палаво, това е.. Бъдете и свой зрител в залата, ръкопляскайте си на ролята която играете така добре, добър сте поздравете се. Но и умейте да излизате от роля навреме, бъдете добър и в това и не забравяйте – ръкопляскайте си и тогава, защото света е сцена. През очитe на БОГ гледате едновременно и като зрител и като актьор..
Насладете се, завесата се вдигна, започна новото представление… Съзнателно влизайте и излизайте от роля, та вие сте добър актьор, спомнете си.. БЪДЕТЕ мастър, вдъхновител на собствената си илюзия за себе си и танцувайте в идеите си – леко и независимо, бъдете, живейте своята свобода, която е една с БОГ И ЧОВЕЧЕСТВОТО.. Сменящи формата, усмихвайки се, неприемащи нищо твърде лично.
ОТГОВОРНИ ПРЕЗ СЕБЕ СИ И БОГА.. Вие и БОГ сте, няма нужда да се обяснявате на никой… Публиката да се учи, да вижда и знае.. Театър е.. Знайте и да вярвайте, не вярвайте, но знайте.. Кой сте и какво сте – вечният аз, вечният живот… С много тела и умове – с една душа. Всичко е това което е и което не е… Няма какво да ставаме, ние сме, вие сте.. Ние сме едно с БОГА и с НЕГО НАПРЕД, БОЖИЙ аромат на красота и вдъхновение! Да го живеем така както ни се иска, но съзнателно! НАЗДРАВЕ и лек полет! Нека БОГ е между мен и теб, между думите и осъзнаването ти в този тест… Каквото и да си разбрал от прочетеното, твое си е, между теб и БОГ… Поклон пред разбирането и осъзнаването ти читателю, приятелю, ЧОВЕКО… ПОКЛОН ПРЕД ЛЮБОВТА ТИ, такава каквато е, но знай – вижда се и се усеща – като аромат божий и сътворение, нашето сътворение на нашата реалност, искрена и любяща като нас самите…
Нека бягството или агресията бъде наша спортна дисциплина, но не и навик.. Да се спрем съзнателно навреме! И да продължим с БОГ В НАС И НАПРЕД! Благодаря! Прегръщам ви и усещам вашата, нашата прегръдка – в едно! Можем го, та ние сме по образ и подобие БОЖИЕ, така сме измислени, сътворени, да го видим.. Казано по друг начин – не бягайте от себе си, избягайте от ролята си,  сменете я, която ви е доскучала и я приемате като крайност и безизходица, в страха си от отношението си към това, което ви дразни- съзнателно и освободжаващо, като ползвате, ползваме своето рожденно право на свободна воля –

ДА БЪДЕМ СЪЗНАТЕЛНИ, ОСЪЗНАТИ в своя ИЗБОР, В СВОЯ СОБСТВЕН ЖИВОТ, В НАЧИНА, ОТНОШЕНИЕТО НИ, СПОДЕЛЕН В ЦЯЛОТО, в ПЛАНЕТАТА.. В БОГА КАТО ЕДНО… ТВОРЕНИЕТО!

Подобни Статии

Подобни

Последвайте Милена Маат

Абонамент

Абонирайте се за нюзлетъра на Милена Маат

Индивидуална сесия с Милена Маат – ОНЛАЙН

Последвай Милена Маат