Можеш ли да споделиш добротата си

мар. 21, 2020 | 0 коментари

Автор Milena Maat

.. И каква форма си и дал сега, освен да си я ползваш само ти… И страхът да те превземе, не познавайки себе си, колко всъщност си добро..

 Опознай се, виж, пробвай, учи се от собствения си учител вътре в теб като му даваш примера си… Участвай в груповото добро.. не е важно дали си първи, дали си го измислил ти, следвай идеята на някой, която е и твоя като начин на мислене, предавай нататък, пускай първи тези братя и сестри твои, които вече са готови и го правят и водят за да ти е по лесно, но да си във груповото добро знаейки мястото си и таланта си.

Твърде дълго това те ангажираше, не сега не си това, сега си ти този който знаеш че си, прави действия.. Дори с един клик с телефонен номер, с думи копирани от приятел, с организация онлайн която да помогне участвай или я промотирай за да съществува и помогне чрез теб на хиляди… Обичай, прегръщай в душата си всеки.. Във вселенското добро за да пребъде твоето лично добро… Да и каквото ще да става нататък, ти знаеш ти си ти и най после ти стиска да го покажеш на себе си… А дали е страшно, о страшно е… Страшно е да видиш очи в очи любовта, която понякога има очите на изплашено дете което го е страх дали ще оцелее, изолирано, само, а всъщност е просто любов, любов необяснима но реална… Виж начина, по който се грижиш за тялото си, готвиш си, говориш, наслаждаваш се… Най-после искаш да живееш твоя си живот… Чудесно получи ти се, но не се омайвай от това, премини нататък.

Да сега живей живота си и на човечество.. Само така ще отстоиш твоят живот защото БОГ, вселената, човечеството е твоят живот… Така планетата съществува.. Чрез теб и мен, във всички нас в БОГ и творението.. Твоята и моята любов… Това сме ти и аз… Казвам се Милена, обичам те, прегръщам те, усещам те, мисля те, моля се за теб, мен и всички ни. И съм на разположение с талантите си и усмивката си, с думите и любота си, когато съм ти необходима… Просто звънни или пиши ако ти е трудно, въздигай душата си, нека си помогнем и се споделим… Така както БОГ ни е създал с думи, дела и душа… Ако всеки един от нас поотделно и свързан в заедното направи по едно нещо което си е неговото добро и си го знае… Планетата ни бързо ще излезе, но нека го направи от своето място и да остави мястото на другия до него.. Дори в броеницата всяко мънисто си има мястото. Така ще пребъдем… В истината… Планетарното добро от всичко живо и неживо да стане ЖИВО! ДА живеем живота!

Подобни Статии

Подобни

Последвайте Милена Маат

Абонамент

Абонирайте се за нюзлетъра на Милена Маат

Индивидуална сесия с Милена Маат – ОНЛАЙН

Последвайte Милена Маат