Подаръка на девата на твоята съдба

май 21, 2020 | 0 коментари

Автор Milena Maat

Подаръка на девата на твоята съдба, нежното и мъдро твое аз, разтворено като концентрат, играещо сиропче в повече вода – да видиш днес невидимото си вчера . 

Да видиш невидимото си утре , видимо днес ..да си крачки пред себе си и твоите палави азове в едно ..любовта няма време , тя изравнява крачките , полета и съдбите ..Успоредните линии на твоята линия , усмивка на ръката ти , ти си твоята ръка навсякъде където погледа ти ,вътрешното ти озарение осветява .. с Любовта , в безвремието озарението , твоето озарение прави видима не само твоята походка а на всички твои разпръснати илюзии , сенки, черти, азове във вселенския мир ..

Да подредиш мира в себе си , вселенския ред да те призове , да свири рога в теб и ти да знаеш – не можеш да избягаш защото няма от кого , никой не те гони , просто музиката ти звучи ..и понякога тя е рог на силата и изобилието , друг път звук за мобилизация на всичките ти аз в едно че се заиграха нанякъде ..Друг път тя просто звучи като тво проявление азове , свободни от определения и граници ..

Да поставиш съзнателно границата , да видиш мястото си , да си свободен от това а то да се поставя защото любовта ти ви прави едно .. Нека този текст намери всеки във всичките му проявления който осъзнава себе си във вселенския мир и осъзнатото ежедневие и надгражда , надгражда себе си като аромат и музика достигайки по близо нозете на БОГА и безформието ..

Обичам ви и благодаря ,че този текст ме намери , през Милена ..Нека намери и вас и вашето име ..защото автора винаги е един ..и затова не го виждаме защото е най известен ..но преводача , нека знаем името на добрите преводачи, които не коригират текста при превода а умеят да предадат есенцията на съдържанието на посланието по техния си автентичен начин , автентичната БОГ И БОГИНЯ в едно , като дете на слъцето и луната …всичкото и нищото , което едно сърце прави живо , знаейки че не се е раждало .

Подобни Статии

Подобни

Палавото Носле и Тишината

Твоя съм - каза тишината на клетката ти... Знам че ме чуваш, но пееш ли създателю с мен неродената !? Звука на влюбеното ти тяло , говори ли ти.!? А танцува ли небесни звуци ..?! Какви черни букви на бял фон - гоня ги , движат се , танц било , уморих се с толкова...

повече информация

Палавото Носле и Тъжното Момиче

АЗ плача , погледни ме ....не не ме подминавай тъжно ми е , поспри се с поглед , толкова ми е нужно да знам че не съм сама ..чуваше се отвсякъде , като стон музика финна и в същото време като заповед неоспоримо ...Палавото носле се огледа нетърпеливо - чудеше се...

повече информация

Палавото Носле и Аз резенчето Картофче

И резенчето Картофче оглеждайки се започна да говори несвързано - братя и сестри ние сме разделени, а ни обещаха като стане светло, като бъдем в светлината -  да сме едно. В тъмнината утробата земя бяхме едно цяло , един Картоф, а сега сме нарязани на части ще...

повече информация
Последвайте Милена Маат

Абонамент

Абонирайте се за нюзлетъра на Милена Маат

Индивидуална сесия с Милена Маат – ОНЛАЙН

Последвай Милена Маат