Подаръка на девата на твоята съдба

May 21, 2020 | 0 comments

Автор Milena Maat

Подаръка на девата на твоята съдба, нежното и мъдро твое аз, разтворено като концентрат, играещо сиропче в повече вода – да видиш днес невидимото си вчера . 

Да видиш невидимото си утре , видимо днес ..да си крачки пред себе си и твоите палави азове в едно ..любовта няма време , тя изравнява крачките , полета и съдбите ..Успоредните линии на твоята линия , усмивка на ръката ти , ти си твоята ръка навсякъде където погледа ти ,вътрешното ти озарение осветява .. с Любовта , в безвремието озарението , твоето озарение прави видима не само твоята походка а на всички твои разпръснати илюзии , сенки, черти, азове във вселенския мир ..

Да подредиш мира в себе си , вселенския ред да те призове , да свири рога в теб и ти да знаеш – не можеш да избягаш защото няма от кого , никой не те гони , просто музиката ти звучи ..и понякога тя е рог на силата и изобилието , друг път звук за мобилизация на всичките ти аз в едно че се заиграха нанякъде ..Друг път тя просто звучи като тво проявление азове , свободни от определения и граници ..

Да поставиш съзнателно границата , да видиш мястото си , да си свободен от това а то да се поставя защото любовта ти ви прави едно .. Нека този текст намери всеки във всичките му проявления който осъзнава себе си във вселенския мир и осъзнатото ежедневие и надгражда , надгражда себе си като аромат и музика достигайки по близо нозете на БОГА и безформието ..

Обичам ви и благодаря ,че този текст ме намери , през Милена ..Нека намери и вас и вашето име ..защото автора винаги е един ..и затова не го виждаме защото е най известен ..но преводача , нека знаем името на добрите преводачи, които не коригират текста при превода а умеят да предадат есенцията на съдържанието на посланието по техния си автентичен начин , автентичната БОГ И БОГИНЯ в едно , като дете на слъцето и луната …всичкото и нищото , което едно сърце прави живо , знаейки че не се е раждало .

Подобни Статии

Подобни

Последвайте Милена Маат

Абонамент

Абонирайте се за нюзлетъра на Милена Маат

Individual session with Milena Maat – ONLINE

Последвай Милена Маат