Живо Живеене® с Милена Маат 

Мастър-практиката която промени лайфкоучинга

ЗАПИСВАНЕ ЗА ЕДНОДНЕВНО ИНДИВИДУАЛНО ЖИВО ЖИВЕЕНЕ 2022 в Сиракуза, Италия

Милена Маат стартира записването за практичен курс Живо Живеене 2022, идивидуално и с партньор или приятел. Месеците на провеждане са Февруари,Март, Април, Май, Юни, Юли, Септември, Октомври и Ноември. За записване вижте стъпките по долу или купете индивидуална онлайн среща с Милена Маат.

Относно практиката „Живо Живеене“ с Милена Маат 

През 2021 година, алхимичната, жива, мастър практика Живо Живеене ще се провежда в гр. Сиракуза, остров Сицилия, Италия. Свободните месеци за записване са – Февруари,Март,Април, Май, Юни, Юли, Септември, Октомври и Ноември.* 

Времетраенето ще е 1 ден, от приблизително 10 часа до 20 часа, НА ЖИВО, в партньорство с водещия на практиката Милена Маат, като реалити функция на осъзнат, обикновен живот.
*Нужно е да се запишете с предварителна уговорка поне месец преди датата на провеждане.

Алхимичната мастър практика Живо Живеене учи кандидата да е съзнателен през цялото време, да вижда неща във своят живот, които удобно е скрил и те са ‘бентове’ в начина, по който автентичната му природа се себе-реализира в реалността като вътрешна и външна хармония и партньорство.. През сърцето.. Работи се за чисто сърце и чисти намерения.. Истина, трансформация и трансмутация, просветление и алхимия на ума.. На външно ниво практиката се разгръща след деня на събитието, с месеците след това в живота на кандидата по начин в майсторство, носещ хармония и вътрешен мир, просперитет и яснота, живот в истината и себе-реализацията, в лекота и радост.

В самия ден на партньорство, практиката протича леко, с ежедневни дейности – с посещения на силно енергийни места на силата и контакт с просветлени учители по начин разбран от сърцето на кандидата. Практиката учи на майсторство в невидимото и логиката на вселената и вселенския ред. Кандидатът се учи на не-отричане и приемане на реалността, такава каквато е и майсторство на илюзията в ‘мастър’ ниво, в живо действие на партньорство с всичко видимо и невидимо живо.. Увеличава се природната интелигентност и хармонията между животинското и ангелското в човека като осъзнатост и любов в действие.

Ако сте кандидат за тази практика, забравете всички думи които прочетохте и усетете дали е вашата искрено и с поемане на отговорност, че това е стъпката ви и избора ви.. Имате ли съвпад – бъдете смел/а, не отлагайте самоопознаването и изследването на себе си ще ви разкрие тайни и радост неосъзнати от вас до сега.. В мрежата на сърцата и Божественото проявление в ЕДНО.
Практиката има нива и не може да се прави в по-малък интервал от 5 месеца между нивата. Нужна е много индивидуална и осъзната работа в изследването и опознаването на себе си на всички нива. Основни параметри за да кандидатствате за практиката са – уважение и партньорство – навътре и навън.
Добре дошли, независимо какво осъзнавате за себе си, ако това резонира вътре в сърцето ви в съвпад на всички нива с ума и егото – готови сте, ще се радвам да партнираме.

 

Прочетете още за мастър практиката ЖИВО ЖИВЕЕНЕ с Милена Маат

Истинската сила и ефективност на практиката „Живо Живеене“ идва от самата личност, сила и енергия на духовния дзен майстор Милена Маат. Работата с нея по време на практиката е чрез партньорство, споделяне и приемане.
Една от отличителните черти на тази практика на живо е силната палитра от емоции, която преминава през вас – започвайки от чувството на силна тъга и самосъжаление, до несравнимо щастие и любов.

За практикуващите е важно да разберат, че действителното действие / резултат и развитие на тази практика се случва не по време на сесиите, а през следващите няколко месеца след приключване на практиката, тъй като промяната се развива и разгръща в нашето ежедневие. Успехите и резултатите са индивидуални и зависят от самия човек и неговите сили и желание да променят или подобрят живота си.

Преди пандемията, практиката на живо „Живо Живеене“ се провеждаше както в България, така и в чужбина. Основните местоположения са Банкя (София), Сицилия (Италия), Копенхаген (Дания), Франция, Испания, Мексико или други места в Европа и света, при поискване. Курсът е както теоретичен, така и практически.
Практикуващите описват „Живо Живеене“ като четене на книга или гледане на филм. Той помага да се достигне дълбочина, която е непостижима в други практики – ние достигаме чак до нашата автентична същност на богочовеците. Чрез филмовите сцени и страниците на книгите, разбираме много за етапите, през които сме преминали, виждат се дълбоките, тъмни, светли, скрити и малки парченца от нашето „ЦЯЛО“. Виждаме части, които крием от години, от останалите, но най-вече от себе си.

Осъзнаваме какво може да се подобри в собствения ни живот.
Милена Маат успява да прочете движенията и сигналите на практикуващите, върху кои части е време да се работи и как е най-лесно да се направи. Тя съветва и има дарбата да ‘пробива’ състоянията, през които преминават, както и маските които имат, за да им покаже истинската същност на човешкото.
Чрез усмивката и любовта на всеки миг, прекаран с Милена, потокът на практикуващите се пробужда и огънят и водата в него започват да си партнират.
Всеки има представа за света, в който живее, за живота, който живее, за добро и лошо, красив и грозен, морален и неморален и въз основа на собствените си възприятия изгражда „правилен“ модел за това как да живее живота си.
Всъщност те изграждат затворническа килия и често губят ключа. Започват да го търсят в момента, в който се чувстват притиснати или задушаващи се, когато се нуждаят от промяна, свобода, но КЛЮЧЪТ го няма.

С мастър практиката „Живо Живеене“, водена от Милена Маат, вие намирате ключа към себе си! Спомняте си КОЙ СТЕ! Практиката протича в приятна атмосфера, в разговори на закуска с кафе, чай и сладкиши, вкусен обяд, на разходка, от дума след дума, история след история … Милена Маат пренасочва и помага да се достигне дълбоко вътре, да видите, да почувствате, да осъзнаете какво сте създавали и сте създали.. и ако имате желание – да промените себе си.

По време на практиката „Живо Живеене“, най-добре се улавят моментите, в които човек затваря тялото и сърцето и се самосаботира. По естествен начин идва осъзнаването, че сърцето и душата знаят какво е възможно и търсят пътя на знанието, себепознанието. В резултат на това се постига лекота – усещане за чисто ново тяло и съвсем различен етап от живота.

Практиката „Живо живеене“ работи в дълбочина и на практика чрез едновременно групово и индивидуално въздействие. Практиката е подходяща за хора, готови да открият повече от себе си и да навлязат в дълбочина и отговорно, в това което са.

Препоръчва се също за двойки, независимо от това дали имат конкретен проблем в момента или имат нужда от ‘събуждане’ на отношенията.

Практиците казват че това е неподлежащо на сравнение преживяване, в което в неформална обстановка, курсът тече с пълна сила. Никой от участниците, дори самата Милена няма точен сценарии за протичането на тази практика. Знае се мястото, което ще се посети. Обикновено това са силно енергийни места в България и в чужбина. Предишни практики са се състояли в едни от най-известните места в България като Мадарския конник, Побитите камъни, гробницата на Бастет и Мишкова нива, Рупите, Преподобна Стойна и други. Доста от изминалите групови практики са се състояли и на различни места по света, като о. Тасос (Гърция), Кавала (Гърция), Кония/Кападокия/Анталия (Турция), Сиракуза (Сицилия, Италия), Алби (Франция), Барселона (Испания), Мексико сити/Паленке/Акапулко/Юкатан/Плая дел Кармен/Кампече (Мексико) , Румъния, Ирландия, Египет, Дания, Германия, Холандия, Ангола, Англия и други.

Тези посещения подпомагат процесите на всеки един участник в личен, професионален, здравословен, емоционален и духовен план. Дискутират се теми, актуални както за всеки поотделно, така и за всички като ЕДНО ЦЯЛО. Практиката се състои от беседи, медитации и преминава в радостта от това да проявяваш себе си и да еволюираш всеки миг, всеки час. Спецификата на тази практика е незатвореното пространство на случването и (извън зала), което обуславя забавление и обучение в едно. С участието на няколко човека Милена обяснява неща, касаещи всички присъстващи едновременно и всеки един индивидуално. Така много по-лесно се разбират дълбоки проблеми, свързани с нашата човешка същност, подпомага се реализацията на професиите, връзките и семействата на участниците, като се осветляват основни положения, в които всеки един участник се намира по време на случването на живата практика.

Отличаващото на груповите практики „Живо Живеене“, е че през материята храна, вода, хора, места, песни, танци и филми, участниците са поставяни в ситуации, в които да видят ясно собствен наболял проблем, нещо върху което циклят и не са открили защо. Човек е улеснен си да види в движение нещата, които прави в ежедневния си живот – Милена ги осветява, докато пребивавате заедно и всяка случка, всеки срещнат човек и място служат за това човека да се види в реалния живот и ако реши да промени действията и случванията.

С тази практика идва знанието и умението да се живее все по-живо и осъзнато. Радостта от живота става все по-истинска и човека е все по-пълноценено присъстващ във всичко, което прави.

В последствие, ако практикът наистина е присъствал с цялото си същество, чрез настоящи ситуации, предмети или хора тази информация се разпечатва и служи винаги. Това е практика, чрез която с помощта на Милена най-успешно ставаме любов, осъзната и действаща всеки миг ЛЮБОВ. Всичко се случва с много смях, забавление и в истинска споделена радост – радост, която заразява..

Какви са стъпките?

За да се запишете за практичен курс на ЖИВО с Милена Маат в Италия,
е нужно да следвате тези стъпки:

w

Запишете се за индивидуална сесия с Милена Маат

Изисква се всеки, който иска да присъства на живата практика „Живо Живеене“ с Милена Маат, първо да проведе индивидуална сесия с нея. По време на сесията Вие и Милена ще изясните готовността си и параметрите за провеждането на практиката на живо. Има стъпки / нива, които трябва да бъдат преминати, преди самата практика да може да се случи. Някои хора ги изпълняват предварително, но това се решава индивидуално за всеки човек по време на индивидуалната сесия. Бъдете подготвени за възможността курсът да ви бъде отказан или отложен.

Резервирайте вашата жива практика "Живо Живеене"

След като идентифицирате и изясните всички необходими подробности с Милена Маат, ще можете да резервирате датата за вашето практическо Живо Живеене. Месеците на провеждане през 2021 година са Април, Май, Юни, Септември и Октомври. След резервирането, ще трябва да се погрижите за настаняването и резервациите за полет до Сицилия, Италия. Моля, имайте в предвид, че всички разходи за настаняване, транспорт и храна трябва да бъдат поети от Вас.

Детайли за локация

Локацията е гр. Сиракуза, в остров Сицилия, Италия. До Сицилия, най-лесно може да се стигне със самолет, чрез полет с авиокомпанията Alitalia или чартърен полет с WizzAir от София. Най-близкото летище до Сиракуза е в град Катания (CTA), откъдето можете да се придвижите с автобус, влак или летищен трансфер/такси до Сиракуза. Разстоянието от летището до Сиракуза е приблизително 65км. Автобусите спират пред летището, където има и подробно разписание. Просто попитайте някой на летището за упътвания.

В Сиракуза, можете да отседнете в хотел или да запазите нощувка в частен дом чрез платформата AIRBNB.com.

Ако смятате, че не можете да се справите сами със запазването на хотел или полет, се свържете с нас и ние ще ви асистираме.

*Препоръчваме да следите често вашите полети, тъй като са възможни промени заради пандемията.

По време на сесиите

Активната практическа работа на живо с Милена ще започне около 10:00 часа и ще приключи вечерта, около 20:00 часа (* може да варира).

 В самия ден на партньорство, практиката протича леко – с ежедневни дейности, с посещения на силно енергийни места на силата и контакт с просветлени учители, по начин, разбран от сърцето на кандидата…

 

Прочетете повече

Истинската сила и ефективност на практиката „Живо Живеене“ идва от самата личност, сила и енергия на духовния дзен майстор Милена Маат. Работата с нея по време на практиката е чрез партньорство, споделяне и приемане.
Една от отличителните черти на тази практика на живо е силната палитра от емоции, която преминава през вас – започвайки от чувството на силна тъга и самосъжаление, до несравнимо щастие и любов.

За практикуващите е важно да разберат, че действителното действие / резултат и развитие на тази практика се случва не по време на сесиите, а през следващите няколко месеца след приключване на практиката, тъй като промяната се развива и разгръща в нашето ежедневие. Успехите и резултатите са индивидуални и зависят от самия човек и неговите сили и желание да променят или подобрят живота си.

Преди пандемията, практиката на живо „Живо Живеене“ се провеждаше както в България, така и в чужбина. Основните местоположения са Банкя (София), Сицилия (Италия), Копенхаген (Дания), Франция, Испания, Мексико или други места в Европа и света, при поискване. Курсът е както теоретичен, така и практически.
Практикуващите описват „Живо Живеене“ като четене на книга или гледане на филм. Той помага да се достигне дълбочина, която е непостижима в други практики – ние достигаме чак до нашата автентична същност на богочовеците. Чрез филмовите сцени и страниците на книгите, разбираме много за етапите, през които сме преминали, виждат се дълбоките, тъмни, светли, скрити и малки парченца от нашето „ЦЯЛО“. Виждаме части, които крием от години, от останалите, но най-вече от себе си.

Осъзнаваме какво може да се подобри в собствения ни живот.
Милена Маат успява да прочете движенията и сигналите на практикуващите, върху кои части е време да се работи и как е най-лесно да се направи. Тя съветва и има дарбата да ‘пробива’ състоянията, през които преминават, както и маските които имат, за да им покаже истинската същност на човешкото.
Чрез усмивката и любовта на всеки миг, прекаран с Милена, потокът на практикуващите се пробужда и огънят и водата в него започват да си партнират.
Всеки има представа за света, в който живее, за живота, който живее, за добро и лошо, красив и грозен, морален и неморален и въз основа на собствените си възприятия изгражда „правилен“ модел за това как да живее живота си.
Всъщност те изграждат затворническа килия и често губят ключа. Започват да го търсят в момента, в който се чувстват притиснати или задушаващи се, когато се нуждаят от промяна, свобода, но КЛЮЧЪТ го няма.

С мастър практиката „Живо Живеене“, водена от Милена Маат, вие намирате ключа към себе си! Спомняте си КОЙ СТЕ! Практиката протича в приятна атмосфера, в разговори на закуска с кафе, чай и сладкиши, вкусен обяд, на разходка, от дума след дума, история след история … Милена Маат пренасочва и помага да се достигне дълбоко вътре, да видите, да почувствате, да осъзнаете какво сте създавали и сте създали.. и ако имате желание – да промените себе си.

По време на практиката „Живо Живеене“, най-добре се улавят моментите, в които човек затваря тялото и сърцето и се самосаботира. По естествен начин идва осъзнаването, че сърцето и душата знаят какво е възможно и търсят пътя на знанието, себепознанието. В резултат на това се постига лекота – усещане за чисто ново тяло и съвсем различен етап от живота.

Практиката „Живо живеене“ работи в дълбочина и на практика чрез едновременно групово и индивидуално въздействие. Практиката е подходяща за хора, готови да открият повече от себе си и да навлязат в дълбочина и отговорно, в това което са.

Препоръчва се също за двойки, независимо от това дали имат конкретен проблем в момента или имат нужда от ‘събуждане’ на отношенията.

Практиците казват че това е неподлежащо на сравнение преживяване, в което в неформална обстановка, курсът тече с пълна сила. Никой от участниците, дори самата Милена няма точен сценарии за протичането на тази практика. Знае се мястото, което ще се посети. Обикновено това са силно енергийни места в България и в чужбина. Предишни практики са се състояли в едни от най-известните места в България като Мадарския конник, Побитите камъни, гробницата на Бастет и Мишкова нива, Рупите, Преподобна Стойна и други. Доста от изминалите групови практики са се състояли и на различни места по света, като о. Тасос (Гърция), Кавала (Гърция), Кония/Кападокия/Анталия (Турция), Сиракуза (Сицилия, Италия), Алби (Франция), Барселона (Испания), Мексико сити/Паленке/Акапулко/Юкатан/Плая дел Кармен/Кампече (Мексико) , Румъния, Ирландия, Египет, Дания, Германия, Холандия, Ангола, Англия и други.

Тези посещения подпомагат процесите на всеки един участник в личен, професионален, здравословен, емоционален и духовен план. Дискутират се теми, актуални както за всеки поотделно, така и за всички като ЕДНО ЦЯЛО. Практиката се състои от беседи, медитации и преминава в радостта от това да проявяваш себе си и да еволюираш всеки миг, всеки час. Спецификата на тази практика е незатвореното пространство на случването и (извън зала), което обуславя забавление и обучение в едно. С участието на няколко човека Милена обяснява неща, касаещи всички присъстващи едновременно и всеки един индивидуално. Така много по-лесно се разбират дълбоки проблеми, свързани с нашата човешка същност, подпомага се реализацията на професиите, връзките и семействата на участниците, като се осветляват основни положения, в които всеки един участник се намира по време на случването на живата практика.

Отличаващото на груповите практики „Живо Живеене“, е че през материята храна, вода, хора, места, песни, танци и филми, участниците са поставяни в ситуации, в които да видят ясно собствен наболял проблем, нещо върху което циклят и не са открили защо. Човек е улеснен си да види в движение нещата, които прави в ежедневния си живот – Милена ги осветява, докато пребивавате заедно и всяка случка, всеки срещнат човек и място служат за това човека да се види в реалния живот и ако реши да промени действията и случванията.

С тази практика идва знанието и умението да се живее все по-живо и осъзнато. Радостта от живота става все по-истинска и човека е все по-пълноценено присъстващ във всичко, което прави.

В последствие, ако практикът наистина е присъствал с цялото си същество, чрез настоящи ситуации, предмети или хора тази информация се разпечатва и служи винаги. Това е практика, чрез която с помощта на Милена най-успешно ставаме любов, осъзната и действаща всеки миг ЛЮБОВ. Всичко се случва с много смях, забавление и в истинска споделена радост – радост, която заразява..

Посещаване на практика „Живо Живеене“ с Милена Mаат –
Индивидуално, С Вашия Партньор Или В Група

Индивидуално

В индивидуалната жива практика „Живо Живеене“ с Милена Маат намирате ключа към себе си! Спомняте си КОЙ СТЕ! Практиката протича в приятна атмосфера, в разговори по време на закуска с кафе, чай и сладкиши, или на вкусен обяд, по време на разходка, на пазар, дума след дума, история след история… Милена Маат пренасочва и помага да се достигне дълбоко вътре, за да видите, да почувствате, да осъзнаете какво сте създавали и сте създали.. И ако имате желание – да промените себе си. По време на практиката най-добре се улавят моментите, в които човек ‘затваря’ тялото и сърцето си и почва да се самосаботира. По естествен начин идва осъзнаването, че сърцето и душата знаят какво е възможно и търсят пътя на знанието – себепознанието. В резултат на това, се постига усещане за лекота – усещане за чисто ново тяло и започването на съвсем различен етап от живота.

С вашия партньор

Практиката е подходяща за хора, които са готови да разкрият повече за себе си и да влязат дълбоко и отговорно в това, което са. Препоръчва се и за двойки и приятели, независимо дали имат конкретен проблем в момента или просто трябва да „събудят“ връзката си. Тази практика, Живо Живеене, за съзнателен живот се предлага и във формат за цялото семейство – можете да присъствате на практиката заедно с вашия партньор в живота както дори и с вашите деца. Практиката продължава един цял ден от 10ч. до 20ч. Подходящ е за цялостната хармония на вашето семейство. Активното участие на всички членове на вашето семейство помага за по-бърза трансформация, сближаване и учи всички да работят заедно в партньорство и любов. Тази практика помага на вашето семейство да стане по-силно, хармонично и по-сплотено.

В Група

Поради пандемичната обстановка в България и света, в момента Милена Маат не провежда групови занимания на живо.

Можете да се потопите в преживяванията на предишните живи практики на живо с Милена Маан, чрез видеата в официалния канал на Милена Маат в YouTube.

Цена

Детайли относно цените за провеждане на практичен курс „Живо Живеене“ с Милена Маат